Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: evo moj bazen :))) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kojih je dimenzija taj smjestaj? Djeluje plitko pa ces morati pripaziti na temperaturu vode dok se loza posteno ne rasiri.
Da li si siguran da ta boja nije toksicna za vodene organizme? Sama pumpa nije dovoljna za odrzavanje higijene vode, trebao bi sloziti postenu filtraciju jer ces inace jako cesto morati mijenjati vodu. Ozlijeda kornjace nije najjasnije vidljiva. Ako mozes napravi macro sliku ozlijede, jer mi se cini da to jos nije posteno zaraslo. Otvorenu ranu je potrebno tretirati kako ne bi doslo do nekroze.
Pisano: 14.08.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Dubina je nekih 30-40 cm nije ono bas previse mal a ni velik bazen. Ja sam visok 190 pa mozda lici da je mal jer je sa visoka slikano, danas cu ponovo slikati. Boja nije otrovna i kada se zasusi vise je rastezljiva "kao guma" vec da se ljusti. Ona sprecuje pojavu alga na kamenu. e da za filter. On mi je bio u akvariju i znam da je slab ali trenutno nemam novaca za veci pa donekle i on filtrira... kornjaci je taj dio oklopa gdje je ozljeda otpao jer ga nista nije vise moglo drzati pa sada nije otvorena rana nego joj je zarasla ali ne potpuno. Bez brige brinem se o njoj kako spada, 2 tjedna je bila u zavojima i sve je dezinficirano, Sad se ponasa ko normalna...
Pisano: 15.08.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
eee neznam di da se ubacim s ovim al me zanima vase mišljenje jer sad kad zatopli planiram tako nesto napravit :)))tako da mi preko ljeta vani a preko zime unutra :))))
i ovo Edited by Kori: slike
Pisano: 14.02.2011
Editirano od Kori on 14.02.2011 22:50:05
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Trebala si jednostavno otvoriti novu temu... Ako imas prostora za ovako nesto to je super. Po velikim trgovackim centrima imas za kupiti vec gotova korita za jezerca koja jednostavno stavis u neki okvir i imas sobnu baru.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pravi mali raj , odmor za oci ..
nadam se da cu nekad uspeti nabaviti posten smestaj ...
|
|||
Ako ste usutkali nekoga niste ga i preobratili,ko hoce ne
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Imate video na youtubeu, jedan je covjek radio, video je u vise nastavka, predobro napravljeno, sam nemogu naci na youtubeu taj video :(
Evo drugih videa http://www.youtube.com/watch?v=KLNUGHpDPqA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yxV4nkUsxNs&feature=related A ovo jezerce gore na proljece dorađujem filterom, ogradom i sa jos sitnih detaljcica...
Pisano: 15.02.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Vjerovatno mislis na Ralph Davisov projekt - Turtle pond demo. Klikom na sljedeci link se moze pogledati serija svih 16 videa: LINK
Pisano: 17.02.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Upravo sam na taj video mislio :)
Pisano: 17.02.2011