Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Hay |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, sve potrebne informacije o slaganju smjestaja mozes pronaci ovdje: Smjestaj za vodene kornjace
Na svakom grijacu je istaknuto za koliko je litara predviđen, ali opcenito vrijedi pravilo 1 watt na jednu litru vode. Postoje samo standardne jacine grijaca tako da se to odprilike uzima. Smijes uzeti jaci grijac nego sto ti je potrebno, ali nikako ne smijes uzeti slabiji jer ti nece moci zagrijati vodu! Ako u akvariju imas recimo 50 l vode onda ti je 50 W dovoljno. No ako u akvariju imas 80 litara tada uzimas 100 W itd. Procitaj si clanke koje sam ti linkao, od opreme ti je potrebna jos lampa za grijanje, UVA-UVB rasvjeta i filter.
Pisano: 11.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
ja imam boxfilteru vatu, da li je ona dovoljna ili treba još neki medij uz nju staviti i koji?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Nemoj mi reći da si je nosila u školu......Pa ti si super :)
|
|||
I'm free of all prejudices, I hate everyone equally.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
da bila je s menom u školi i prije toga po gradu do pet shopa po vrećicu i još se načekala dok smo došli do vode..a onda san posli škole trčala po dvi veče i samo jednu uspila uvatiti a drugi dan se vratila po drugu koja jadna nije imala stopalo..Od njih troje samo se ova veča što je muška nije bojala,ali se i ženkica veča privikla i postala dobra i nije više napadala, a ova mala koja je ostala kod mene jedino se mene ne boji..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
U clanku o filtraciji imas vise o tome. Vata je jednokratni filter medij, prilikom svakog ciscenja moras staviti novu sto znaci da bacas i bakterije za biolosku filtraciju s starom vatom. Trebala bi imati trajniji filter medij za ucinkovitu filtraciju.
Pisano: 13.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobro došla!
Pisano: 13.04.2010
|