Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: udomljavam dvije cancarice |
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
Fotke su ti odlične, pripremam za Akterfest u listopadu par fotografija s kornjačama, pa bih ih upotrijebila uz tekst o čančarama za prezentaciju posjetiocima. Može?
Pisano: 08.07.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Da li su im roditelji iz uzgoja, imas li njihove rodne listove, CITES? Ili su roditelji prijavljeni u ministrastvu tijekom onog prijelaznog perioda dok su se cancare ulovljene u prirodi mogle legalizirati? Ako nemas nikakve papire ne mozes prijavljivati mladunce jer su ilegalnog podrijetla...
Pisano: 09.07.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Moze, slobodno se posluzi fotkama.
Pisano: 11.07.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Sve svoje kornjace odavno sam prijavila u ministarstvo kad je to trebalo, ove su se naknadno neplanirano pojavile. Dakle, rodne listove roditelja, CITES, nemam, ali prijavu roditelja u ministarstvu imam. Ne zelim se baviti uzgojem i prodajom, samo mi je vazno udomiti u prave uvjete ove kornjacice. Mislis da je to problem?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ok onda, mislim da nije problem, bio bi problem da ih primjerice zelis prodati. U svakom slucaju preporucam ti da pitas u ministarstvu sto napraviti u ovoj situaciji.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Moderator
|
U listopadu Akterfest nemoj propustiti
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
malo kasnim da se javljam na oglas
sa zadovoljstvom bi udomio kornjače ako se još udomljavaju
Pisano: 19.02.2012
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Nisam ni primjetila da su stavljeni oglasi na jednom mjestu pa zato nisam ni odgovarala prije:).
Ove kornjacice su jos kod mene, ali vec ima zainteresiranih pa cu vidjeti hoce li to proci ok. Ako ne, javit cu ovdje da je udomljavanje jos aktualno. Inace, imam i odrasle muzjake koje bi udomila (oko 20 god stari), kod mene izlezeni, prijavljeni na ministarstvu, ako koga zanima. Ali napominjem da ih ne dajem olako, nego samo u idealne uvjete nekome sa znanjem i iskustvom. Provjeravam uvjete. Muzjaci su izrazito pitomi, imaju malo piramidalan oklop jer su nas lose savjetovali za prehranu kad su bili mali. Stavit cu slike ovdje pa cete ih moci vidjeti.
Pisano: 29.03.2012
|
|||
|
Re: PO: udomljavam dvije cancarice |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Ja bih ih udomila samo mi treba malo vremena da im uredim prostor. Kući imam 3 psa,3 vodene kornjače i 1 tarantulu.Imala sam jednu malu čančaru i pročitala na internetu puno o njima,tako da bih se znala brinuti za njih.Ja živim u Istri u prekrasnom selu Valturi u okolici Pule. Tako da bih ih rado udomila!:))
Pisano: 03.04.2012
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.