NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
55 korisnika su online (10 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 55

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

(1) 2 »

zalutala u svijet kornjača
Aktivan član
Aktivan član

See User information
Prvo sam zalutala u svijet riba... pa sam htjela zmiju, guštera, pauka...ali mi je tu veliki problem hrana za njih (to ne mogu nikako).
Onda mi netko kaže: kornjača! Nazovem par trgovina - Šta imate? Žutouhu. Pa dobro, nek bude.
Pohvala za stranicu..imala sam par pitanja..sad imam tisuće odgovora. Ne znam šta još uopće itko može pitati, a da već nema odgovora.
Kori - hvala za odgovor na "jednom drugom forumu" sad imam šta gledati i smišljati mjesec dana
Zapravo imam jedno pitanje: jel neophodno da akvarij ima poklopac?... ja sam to nekako zamislila bez poklopca

pozdrav svima

Pisano: 23.03.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Anonymous
Re: zalutala u svijet kornjača
Citiraj:

Pisano od: mala_balava
Prvo sam zalutala u svijet riba... pa sam htjela zmiju, guštera, pauka...ali mi je tu veliki problem hrana za njih (to ne mogu nikako).
Onda mi netko kaže: kornjača! Nazovem par trgovina - Šta imate? Žutouhu. Pa dobro, nek bude.
Pohvala za stranicu..imala sam par pitanja..sad imam tisuće odgovora. Ne znam šta još uopće itko može pitati, a da već nema odgovora.
Kori - hvala za odgovor na "jednom drugom forumu" sad imam šta gledati i smišljati mjesec dana
Zapravo imam jedno pitanje: jel neophodno da akvarij ima poklopac?... ja sam to nekako zamislila bez poklopca

pozdrav svima

dobrodošla na kornjače.com.nije važno da li akvarij ima ili nema poklopac,glavvno da je temperatura dobra.temperatura vode bi trebala biti 25-27 a temperatura kopna oko 30-35c.
lijep pozdrav

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
ne samo temp. kopna već zraka u cijelom akvariju, to je najlakše postići poklopcom ako ne želiš palitit 5 spot lampi po akvariju......

Pisano: 24.03.2010
Exit light
Enter night
Take my hand
We're off to never-never land

Anonymous
Citiraj:

Pisano od: korektur
ne samo temp. kopna već zraka u cijelom akvariju, to je najlakše postići poklopcom ako ne želiš palitit 5 spot lampi po akvariju......

u pravu si korektur...kakva je to spot lampa?

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
zapravo nije spot lampa nego spot žarulja, ja sam se krivo izrazio, to svi koriste za grijanje kopna i zraka ( može i reflektorica), lako ju prepoznaš, na kutiji piše SPOT, moja ima 40w i temp. točno ispod nje je 35 C

Exit light
Enter night
Take my hand

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: mala_balava

pozdrav svima

Pozdrav i dobro dosla!

Hvala za pohvalu i nema na cemu za onaj odgovor :)

Kornjacama bi ponekad isto bilo dobro davati zivu hranu, to nije nuzno potrebno, ali je svakako za preporuciti za njihovo zdravlje.
Iskljucivo ovisi o tebi da li ces na akvarij stavljati poklopac. Kolika ti je temperatura zraka u prostoriji gdje je akvarij (u zimskim mjesecima)?
Da li cesto provjetravas tu prostoriju (propuh)?
Da li imas nekog drugog ljubimca ili malo dijete koji bi mogli dohvatiti kornjacu?

Anonymous
Citiraj:

zapravo nije spot lampa nego spot žarulja, ja sam se krivo izrazio, to svi koriste za grijanje kopna i zraka ( može i reflektorica), lako ju prepoznaš, na kutiji piše SPOT, moja ima 40w i temp. točno ispod nje je 35 C

a ta spot žarulja to se može kupiti u običnom dućanu ili....

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
to je najobičnija žarulja, sve ovisi o dučanu je li je imaju, samo se raspitaj, trebali bi imat u konzumu ili tako nešta, ugl. samoposluživanje.....

Exit light
Enter night
Take my hand

Anonymous
Citiraj:

to je najobičnija žarulja, sve ovisi o dučanu je li je imaju, samo se raspitaj, trebali bi imat u konzumu ili tako nešta, ugl. samoposluživanje.....

kakvo je grlo za tu žarulju

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
ne znam točno, ali najnormalnije kao i za svaku drugu

ako se dobro sjećam E 27

Pisano: 25.03.2010
Exit light
Enter night
Take my hand

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum