Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Anonymous
|
filteri |
|||
---|---|---|---|---|
book svima
jel bolji fluval il eheim filter??!! |
||||
|
Re: filteri |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pitanje je malo pre opcenito da bi se moglo odgovoriti. Oba proizvođaca imaju nekoliko serija među kojima svi filteri imaju svoje prednosti i nedostatke. Ako te interesira usporedba između dva konkretna modela reci. Ali u svakom slucaju kojeg god izaberes od ta dva neces pogrijesti i sluzit ce te dugi niz godina. Ja imam pozitivna iskustva sa oba proizvođaca.
Pisano: 04.03.2010
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
ak te smijem pitat.koj fluval imaš,i kak izgleda.pitam jer možda kupim neki fluval pa me zanima.usput kak se on istanlira i kako ga čistit.hvala. |
||||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Citiraj:
u redu.zanima me eheim 2215 i fluval 405. |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Eheim 2215 je iz najstarije serije Eheima Classic, dok je Fluval 405 nov filter kojeg je lakse odrzavati. Eheim ima dosta manji protok i manji volumen za filter medije od novog Fluvala tako da je Fluval u ovom slucaju bolji izbor. S druge strane stari Eheim je cak duplo jeftiniji od novog Fluvala.
Pisano: 04.03.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
savjet tražim,
planiram kupiti akvarij oko 120-140 l za kornjaču ( dakle punjen max 2/3) pa tražim filter našla u oflasu tetratec 1000 filter za 150 kn piše da je korišten samo kratko da li je to realna cijena i da li je to ok filter za tu litrazu i kornjačui u akvariju? isto tako ima oglas za filter Wave 400 , jel on bolji, lošiji....
Pisano: 06.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
TetraTec IN 1000 je unutarnji filter deklariran za akvarije do 200 l volumena. Ta cijena nije losa, ali od unutarnjeg filtera ne mozes ocekivati neku kvalitetnu filtraciju, koliko znam taj filte ima samo spuzvu.
Za ovaj drugi nisam siguran jer je naziv nepotpun, no predpostavljam da se radi o Wave Filtro Black Box 400. Ako je tako to je veliki box filter koji treba imati akvarij punjen do vrha da bi uopce mogao funkcionirati.
Pisano: 08.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ok hvala,,,sutra idem u graz u ikeu pa cu pogledati kakve su tamo cijene u zooshopu...ako netko ima savjet, više je nego dobrodošao ( filter unutarnji ili vanjski zafiltriranje nekih 100-120litara)
Pisano: 08.04.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Eh, sad sam pre kasno vidio, no u Austriji ces sigurno naci te stvari po povoljnijim cijenama nego u Hr.
Pisano: 09.04.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.