Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: što staviti na dno akvarija |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
stavi oblo kamenje ili pijesak, svejedno, najbolje kamenje, malo veće, lakše je čistit i ne moraš se brinut da će se nešto razbit sigurno je to....
Pisano: 16.02.2010
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja ti preporučujem pijesak s manjom granulacijom, a kornjača ga jede samo u slučaju nepravilne prehrane, znači ako ju hraniš pravilno nema problema u vezi pijeska. Kakav je to filter koji može pijesak povući u sebe? Filter ako je unutarnji neće toliko vući jako da će uvući i pijesak sa sobom, a ako je vanjski opet nećeš ono crijevo za usis vode staviti skroz u pijesak?!
Pisano: 17.02.2010
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
U ovom clanku imas detaljno razrađenu tu temu u dijelu podloga: LINK
Prijesak ce vjerovatno zacepiti manji unutarnji filter i unistiti rotor. On se samo moze koristiti uz određene mjere opreza kod određenih filtera. Normalno je da kornjaca jede sljunak i ako kornjacu pravilno hranis ne bi trebalo doci do pretjeranog gutanja sljunka i zacepljenja probave. Sto se tice oblutaka akvarij nije toliko lagano razbiti kao sto mislis. Ja sa svojim odraslim kornjacama (20-ak cm) imam oblutke 3-5 cm promjera. Nisam imao problema cak niti dok su bile u akvariju debljine stakla 6 mm. Staklo ti jedino moze razbiti neki veci kamen kojeg kornjaca moze gurati po akvariju.
Pisano: 17.02.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.