Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Hiper agresivna kornjača |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
a sta nije im to dobro kada ih se pušta okolo...nisam znao da se može dobiti upala pluča ili tako nešto slično
Pisano: 30.01.2010
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
zato smo tu ga pitas
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Cao ljudi cinjenica da moram nesto uraditi na povecanju AKV.Nijemibas najasnije od cega mogu da dobiju upal. pluca ikoliko vremenski mogubiti van AK. napomenobi da jedna od ovih kor.jos dok je bila mal pre 15g.nestala i da sam je nasao posle 6meseci prilikom renoviranja stana bila je vec prezaljena, samo sam je stavio vodu i posle nekih sat vremena pocela je da se pomera i evo je i dan danas ziva i pravimi frku. Pozdrav za ekipu.... :http://www.kornjace.com/uploads/smil47758fc9aa1ca.gif-)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Za trachilo emys da tose desilo pre 15g. tada je imala mozda najvise 1do2g.nekomi je tada reko da je prezivela jer je pala u hibernaciju zimski san,znam za medvede ali za vodene kor.ne mozdaje i tako.U svakom slucaju voleo bi da znam koliko vremena mogu da budu van AK.pozdrav.
Pisano: 31.01.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
impresivno, ali meni nece da otvori ovu sliku ili sta vec
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ni meni...link ne radi
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
6 meseci neverovatno, meni kad je prvi put pobegla našao sam je posle 2 dana, drugi put sam je našao posle 8 dana, 4 dan sam počeo da paničim da će uginuti bez vode i hrane...
Vidite onu crticu na kraju linka? obrišite je i link će raditi! Link bez crtice: http://www.kornjace.com/uploads/smil47758fc9aa1ca.gif
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pozdrav, kornjace se lako mogu razboliti kada ih stavis na hladan pod. Osim toga to je jako stresno iskustvo za njih i ne bi to smio prakticirati. Kornjaca je gmaz koji zahtijeva svoje uvjete i mir, to nije zivotinja za igranje i rastezanje po rukama. Meni nije jasno kako mozes pitati "A zasto ne?" nakon sto si vec jednom tako izgubio kornjacu? Ako je kornjaca prezivjela to ne znaci da je njoj 6 mjeseci bez vode i hrane (malo tesko za povjerovati) u nekom hladnom kutu bilo ugodno, vec je sreca sto je ostala ziva.
Pisano: 04.02.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Moze dobiti lahko upalu pluca tako sto treba samo malo prasine da dode do nje i da se ona razboli. Tako ja i mojoj bilo......
Pisano: 05.02.2010
|
|||
Emina
|
||||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.