Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Dali kornjača treba na dijetu? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
hrani je svaki dan ili dva dana...postepeno pocinji smanjivati kolicinu hrane koju dajes...pokusavaj joj u meso stavljati biljnu hranu...dosada bi trebala da vecinom jede biljnu hranupopis hrane za kornjace
Pisano: 19.01.2010
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koliko prostora ima za kretanje? Ako možeš izmeri joj težinu, na kuhinjskoj vagi recimo.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
evo vagala sam je i posto je digitalna vaga stalno se mijenja tezina kad se ona mrda ali ima negdje izmedu 3-4 kg (makar mi se to cini previse)
ima dovoljno prostora za kretanje, nije previše ali dovoljno je za nju
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
da nisi ti njoj davala nekih hamburgera, šala
to je previše... aj molim te slikaj ju cijelu, baš me zanima kako izgleda..... sad na strogu dijetu, davaj joj više povrća, malo mesa, ugl. smanji prehranu punooo, ali polako..... EDIT: i te račiće joj nemoj više davati
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
i pizzu uz hamburgere
ma ne, salim se.. naravno da joj nisam davala nista slicno, cak i te racice joj jako rijetko dajem, mozda jednom u dva mjeseca, a i ne hranim ju svaki dan tak da ne kuzim zasto je debela povrce ne zeli jest, ni voce, probat cu joj sad umetnut povrca u hranu al opet kak da ju stavim na strogu dijetu kad se i sad hranila umjereno a akvarij ima oko 150 litara u kojem je ona
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
slikat cu je prvom prilikom, bas mi se pokvario fotic a nemam svoj usb za mobitel tako da eto nemogu stavit nikakve slike trenutno
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
I mene bas zanima kako izgleda ugojena kornaca :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
15 cm nije mnogo za ženku. Teško da ima 3-4 kg na tu dužinu. Podesi vagu na 0.0kg pre nego staviš kornjaču. Koje su dimenzije akvarijuma, koja dubina vode? Pitam jer me zanima koliko ima prostora za kretanje. Kolike su porcije?
Pisano: 20.01.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
evo ovako.. sad sam je vagala na drugoj vazi i pokazuje oko 650g, znaci malo vise od pola kile, izgleda da ona digitalna vaga nije valjala jer je i meni to bilo previse kila
po opisu mislim da je zenka, ima srednje duge nokte (nisu ni jako kratki, ni jako dugi nego izmedu) a kloaka joj je smjestena puno blize oklopu nego vrhu repa oklop joj je oko 15 cm al s time da je njena sveukupna duzina sigurno jos nekih 5 cm vise tako da se meni cini dosta velikom sto se tice akvarija mjere su 80/30/50 a dubina vode oko 10 cm porcije koje joj dajem su uglavnom u velicini njene glave ako se radi o mesu ili kad se najede napravi stanku pa ju nakon toga vise ne hranim
Pisano: 20.01.2010
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.