NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
23 korisnika su online (12 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 23

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   3 Anonimnih korisnika

« 1 (2) 3 4 5 ... 7 »

Re: novi smestaj
Aktivan član
Aktivan član

See User information
ja sam mislila da im sipam pesak nekih 5cm debljine i po tome da stavim kamenje obima oko 2-3 cm ne vece od toga i par plasticnih biljaka, ali dobra ti je ta ideja da zalepim silikonom bar taj dvorac jer ga uvek obore i izguraju u cosak...
kod par staklara sto sam se raspitivala je ta cena, 10 eura manje vise, a i sto bi rekli ovce i jesu za sisanje.
nisam se raspitala na vreme o debljini stakla, iskreno nije mi ni palo na pamet, mada su u staklari znali za sta mi treba, oni su trebali da me upute ali gotovo sad a i nemam para za drugi.
a kako mislis da obezbedim grejac da ne udare kad se on lepi za staklo? jedino onaj djavo ne znam kako se zove sto se i lepi grejac uz pomoc njega, imam 3 ta cuda pa da stavim sva tri da se ne pomera grejac? ne znam koliko je to sigurno?
a preciscivac je oznake AT-302

Pisano: 17.01.2010
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Aktivan član
Aktivan član

See User information
gledala sam i ono u smestaju sto si mi rekao ali ja ono ne razumem ako mislis na ono "gornje uzduzno pojacanje" i "gornje poprecno pojacanje"?
pretpostavljam da je to od stakla ali prosto mi je neverovatno da to moze da drzi akvarijum i veliku kolicinu vode od pucanja ako sam dobro ukapirala al bice da nisam :)

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Misliš Atman At-F302?
Smanjena slika

Ili At-302?
Smanjena slika

Stavi tri prilepka na grejač.

Jeste, ta pojačanja sprečavaju ispupčenje bočnih strana. Razmisli kako se bočne strane ispupče kad sipaš vodu, i da li će se i ta pojačanja ispupčiti? Zato su i zalepljena pod pravim uglom, a ne površina na površinu...

Aktivan član
Aktivan član

See User information
hahahhaha ovaj prvi At-f302
a palo mi je na pamet da stavim onu aluminijumsku foliju kao za zatamljivanje stakla na kolima samo naravno providnu i po ivicama aluminijumske lajsne da bi drzalo ivice uz sva ta pojacanja koja si mi rekao...
i da to se zovu prilepci za grejac hahhaha blokada :)

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Mislim da nema potrebe lepiti bilo šta sem tih pojačanja. U principu, ako puniš do 20 cm, ja ne bih više nikako, mislim da ti ni ta pojačanja nisu potrebna. Ako nije kasno da ti zalepe pojačanja, neka ih zalepe. Taj filter će teško biti dovoljan za 120 litara, potrebno je više filter mase. Moraš obezbediti nešto jače. Kojih je dimenzija taj akvarij koji sada imaš, možda bi mogao da se iskoristi.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
ovaj sada je 60x40x30
sad sam pricala sa covekom koji se bavi ribicama i slaze se da su me odrali i da je preciscivac slab i kaze da bi trebala da stavim pregradni zid u koji ide sve za preciscivanje (vata i jos nesto ne razumem se) ali meni je sada to kasno. on je vec gotov. ustvari ja generalno dobijam samo posudu.
sta da radim, koji preciscivac da uzmem?
bas sam se sad rastuzila a bila sam bas srecna jer kad pogledam sve mogu da bacim taj akvarijum. em mi treba jos 100 eura za preciscivac, em je slabo staklo i jos dok napravim ostrvo i pregradni zid treba da spremim jos 100 eura na sve to...

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Da li si platila akvarij? Ko ga je pravio? Ako nisi platila, otkaži dostavu.

Pisano: 18.01.2010

Aktivan član
Aktivan član

See User information
pa ne mogu da otkazem jer je pravljen za mene, tj po mojim merama, a pravio ga je od musterijinog muza prijatelj (ja sam frizerka). a stalno mi zena dolazi, ne mogu da otkazem, glupo je.
moja je krivica sto se nisam raspitala na vreme, ne mogu zenu da sramotim kod coveka. nije ona kriva...
al videcu nesto, sad muljam, nasla sam coveka u novom sadu koji ide na takmicenja za akvaristiku, on pravi prodaje akvarijume sa sve opremom, pa cu videti da mu dam moj i da mu doplatim pa da mi da normalan akvarijum. pa cu videti sta uspem da uradim...

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Ako praviš pregradni zid za filter onda ne kupuješ dodatni filter. Ako ne uspeš nešto iskombinovati postoji opcija da filter koji sada imaš staviš kao pumpu u plastičnu kutiju sa puno filter materijala, i da na nju pričvrstiš kopno. No kornjačama bi zaista više odgovarao dublji akvarij. Zašto si naručivala samo 20cm vode?

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: Tonce
pa ne mogu da otkazem jer je pravljen za mene, tj po mojim merama, a pravio ga je od musterijinog muza prijatelj (ja sam frizerka). a stalno mi zena dolazi, ne mogu da otkazem, glupo je.
moja je krivica sto se nisam raspitala na vreme, ne mogu zenu da sramotim kod coveka. nije ona kriva...
al videcu nesto, sad muljam, nasla sam coveka u novom sadu koji ide na takmicenja za akvaristiku, on pravi prodaje akvarijume sa sve opremom, pa cu videti da mu dam moj i da mu doplatim pa da mi da normalan akvarijum. pa cu videti sta uspem da uradim...

Stvarno mi je zao, nadam se da ce ti uspeti taj plan sa tim covekom

« 1 (2) 3 4 5 ... 7 »

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum