Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Problem sa kornjachom zatvorene joj ochi |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
NIje preživela kornjača! Zatekao sam je u vodi kako pluta! Ne znam da li se mozda nije udavila! Ili je uginula pošto nije jela ili je bolest savladala! NIje mi jasno kako je mogla kornjača da im se razboli ipak je to zoo butik. Juče sam se čuo sa drugom pošto je u Autraliji i reko mi da mu je policija razbila staklo na kolima poshto je ostavio psa u kolima dok je bio u prodavnici. KOja je razlika u mentalitetu. KOd nas nema zakon ni za dete ako ostaviš mozda nema ni kod njih :D
Hvala vam svima na pomoći!!! Ovakve odgovore nisam ni kod veterinara mogao da dobijem!!!!
Pisano: 02.01.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
. Juče sam se čuo sa drugom pošto je u Autraliji i reko mi da mu je policija razbila staklo na kolima poshto je ostavio psa u kolima dok je bio u prodavnici. KOja je razlika u mentalitetu. KOd nas nema zakon ni za dete ako ostaviš mozda nema ni kod njih :D
Hvala vam svima na pomoći!!! Ovakve odgovore nisam ni kod veterinara mogao da dobijem!!!![/quote] Ne kontam kakve to ima sad veze......
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
Ni ja, a i ponovo se ne poštuje 3. pravilo foruma.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
MAlo sam nepovezano pričao ( novogodišnji mamurluci ). Ova tema sa drugom to sam spomenuo usput, a što se tiče veterinara to je priča za moju kornjaču pošto sam ovde nasho odgovore, a ne kod veterinara.
Trudim se da izbegnem naviku i poštujem pravila foruma ako negde se zeznem i nepišem 2 velika slova ili sh i ch ja se izvinjavam to je zbog navike.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jasno @yoip, porediš odnos prema životinjama ovde i u Australiji. Baš mi je krivo što je tako završila. No, imaš ovu stariju da se dobro brinesh o njoj.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ja se ispricavam na mom neznanju ,nova sam u svemu ovome, trentno tebam samo pomoc ,kornajce su u obicnom bazenu sa mostom nemam nikakvu opremu jer je to super funkcioniralo vec vise od dvije godine, jedu samo racice drugo im se bas i ne svida, trenutno mislim da ne jedu ni to ,na koji nacin da im nesto dam
Pisano: 06.01.2010
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Najprije trebala si otvoriti novu temu jer ova tema i tvoj post nemaju veze jedno s drugim. Dobro dosla na forum.Ovdje su svi da ti pomognu ako ti nesta nije jasno,ne moras se izvinjavati za "neznanje".Opisi uvjete u kojima zive kornjace.
Kolike su dimenzije tog "bazena"? Da li imas grijac i ako da kolika ti je temperatura? Da li su kornjace samo odjednom pocele odbivati hranu ili je tako oduvijek? Kolika je dob kornjacama(kako sam skontala radi se o dvije)?
Pisano: 07.01.2010
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|