Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Problem sa kornjachom zatvorene joj ochi |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Citiraj:
cestitam Ali ako je crvenouha veca od zute moze se desiti neka tuca???
Pisano: 30.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
one se mogu potući bez obzira na dob, ali obično veća napadne manju....
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
:D a jel mogu ja da drzim moje ostale kornjache sa ovom bolesnom Imam samo jedan veliki akvarijum.Imam i male od po 5 L ali nije to to!
A i chestitam na pridoshlicama. JEl je siljenje jezika kada umesto š pishem sh ako jeste da li je isto siljenje jezika ako umesto š pishem samo s? JEl ej zutouha kornjacha Emydura subglobosa? POshto mi se mnogo svidja Emydura subglobosa ali ne znam kako se se zove :D
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koliko ti imas Godina ?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
NIje valjda da liči ko da je neko dete pisalo :D
24 godine!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pozdrav i dobro dosao na forum! Prema opisanome drzis kornjacu u dobrim uvjetima osim sto ti je smjestaj tijesan. Ocito su ti prodali bolesnu kornjacu jer u ovim uvjetima ne bi trebalo biti problema. I da, u pravu si, nece je lijeciti u pet shopu, velike su sanse da je jednostavno samo bace. Povisi joj temperaturu vode na 28-29 stupnjeva, a kopno na 35. Kada po noci ugasis svjetlo prekrij akvarij necime da drzi toplinu. Ostavi dio otvoren zbog ventilacije. I dalje joj nudi hranu poput pastrve, pilecih srca, jetrica itd., mozda pocne jesti. Koliko je velika kornjaca?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
NApokon odgovor u vezi kornjače (mala šala)
Kornjača ima 3 cm ova koja je bolesna.MOja starija kornjača ima 5,5 i kornjača od drugarice koja je trnutno kod mene 4 cm.Svetlo do sad nisam gasio preko noci nisam znao da treba.Hranim je rakčicima sušenim i presovanom džigericom.Ubaciim joj belo kuvanko meso i sveze bilje po neki put ubacim kojeg insekta. Mala kornjača je već 11 dana kod mene i takva je od početka pa me plaši da ne ugine stanje joj se ne poboljšava.Da li treba da uzmem neke vitamine? I da li mogu da držim sve 3 kornjače zajedno da se ne razbole i ostale?Bolesnoj kornjači sam ubacio jednom rakčica u usta kada je otvorila ali ga je ispljunala i bash joj se nije svideo!Ne tovara oči ne i jedva se pomera i to po neki put.DA li hranu da joj stavljam ispred nosa?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Emydura subglobosa nije žutouha kornjača.
Žutouha je Trachemys scripta scripta.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kornjaca je pre mala da bi mogla primati injekcije antibiotika tako da je jedino mozes utopliti i nadati se najboljem. Ako mislis da kornjaci vise nema spasa probaj naci nekog veterinara koji bi joj bio voljan dati neku sicusnu dozu antibiotika tankom inzulinskom iglom/injekcijom bez tocnog doziranja. Mozda pomogne. Vise podataka o pravilnoj prehrani kornjaca imas ovdje: Prehrana vodenih kornjaca (popis) Bolesnu kornjacu bi bilo pametno odvojiti od ostalih, ali i zdrave kornjace i bolesna kornjaca trebaju imati osnovne uvjete... Emydure neces pronaci na ovim prostorima.
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.