Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Problem sa kornjachom zatvorene joj ochi |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, dobrodošao na forum! Nadam se da će ti se svideti ovde. Pitaj šta god te zanima
Pa vrati je u zoo butik, reklamiraj i uzmi novac nazad. Zatim sklopi pošten smeštaj za prvu kornjaču. Ako si raspoložen da je spaseš onda pogledaj ovaj Link. Nadam se da će se oporaviti i da ćeš uživati u njihovom društvu.
Pisano: 24.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
5 litara je pre,pre malo za kornjacu cak i tako malu!Ak nemozes da joj nabavis ak onda barem uzmi vecu plasticnu posudu da li imas grijac,cime je hranis?Imali uV lampu?Da li je akvarijum izlozen propuhu?Da li pliva u koso?
Pisano: 25.12.2009
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
PRvo da se zahvalim na dobrodoshlici :D
Akvarijum mi je 25 cm x 40 imam uv neonku. Ali ona se ponasha ko da je u hibernaciji ali vec duze vreme voda joj je na 25 stepeni a van vode oko 30. Akvarijum je od 40 litara ali ga nisam napunio zbog nje zato shto nepliva uopshte!MIslim retko kad je vidim u vodi ali retko mozda jednom u 3 dana.Pliva normalno i neki put je tad u vodi uveche nekad preko dana nema nishta odredjeno.Otvara usta i zatvara ih to radi chesto po nekoliko puta uzastopno!Ili sam se ja istripovao ili ne znam sha ali mislim da joj se naduju ochi kad udahne tako nekoliko puta! ZAo mi da je vratim u zoo butim uginuce tamo verovatno!Njima je to samo roba koja dolazi i odlazi!JEftinije im da nabave novu nego ovu da izleche ako je bolesna!
Pisano: 27.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Kornjaca vjerovatno ima upalu pluca.Vodu pojacaj na 27/28 stepeni.Ako si zeljan da joj pomognes zadrzi a ako ne vrati je u zoo.Ako hoces da je izljecis glavno je samo je sto vise utopli.Naspi vise vode u akvarijum.Iako nece da pliva.Ne pliva jer joj je voda "hladna" ,jer bi to bio jednini moguci razlog.Iako si rekao da imas grijac.Bilo pre vise rizicno da kornjaca hibernira jer mora biti uhranjena a temperatura mora biti jako niska,tako da hibernacija nije u pitanju.
Pisano: 29.12.2009
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala puno na odgovoru!DA li mogu da drzim zajedno i ostale kornjache sa njom?
Pisano: 30.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Dobro došla, vidim nitko je nije obavijestio : broj 3 pročitaj! ovdje: http://www.kornjace.com/modules/newbb ... .php?topic_id=648&forum=1
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Bilo bi lepo kad' bi se svi toga pridržavali. Ja, u Irskoj, se stalno čudim netalentu stranaca za jezik. Sve dok nisam shvatio da zapravo znam najmanje 3 jezika, jer sam rođen 1975. u Jugoslaviji. Evo šta sam našao na netu guglajući za "pravopis na forumima" : "Nsiam vrjevoao da zpavrao mgou rzmajueti šot čtaim. Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka, njie vžano kjoim su roedsljdoem npiasnaa slvoa u ričjei, jdieno je važno da se pvro i psljdeonje sovlo nlaaze na sovm mstjeu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma. Ovo je zobg tgoa sto ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo poebsno, već rčeiji poramrta kao clejniu. Oavj preomećaj je šljiavo nzavan "tipoglikemija"."
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Sad sam se zbunio :D
JEl ovo upuceno mene ili Emini?