Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: Krv u akvarijumu, nešto viri ispod repa |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
au jbt (izvinjavam se) kao li je samo uspeo penis da mu ispadne ccccc
sad kad se nisam slogirala nikad necu... ja bih rekla da je naduven (oteklina) pre nego da ga nesto gura,al sad vise ni ja ne znam, skroz sam se zbunila sa onom slikom
Pisano: 27.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Meni isto izgleda da je tako, taj deo penisa što mu je ostao kao da je otečen, pa je i dalje napolju i drži otvor kloake otvoren. Ne bih da pogrešim pa zato stalno zapitkujem, da ne bude da se radi o prolapsu nekog drugog organa ili parazitima.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ma neka samo ti pitaj, ti bolje znas, a i ko zna kakve su sve sitnice bitne a ja nemam pojma.
izvini sto ja smaram al kad ne znam. tako sam mislila i da su im uslovi savrseni pa tek kad su me napljuvali ovde (i neka su) sam videla da im nije dobro. ima i gorih ali nisam ni ja za pohvalu. nista, nastavicu i da mazem sve ono i strpicu se do utorka pa sta bude... hvala :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
malo mi se okrenuo zeludac od ovih slika!sta im tako izgleda penis?i kako to da on bude u repu jel se moze vidjet ako je uvucen unutra?ovo prvi put vidim u zivotu...i sretno s kornjacom
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
i ja da sam umrla pre 2 nedelje, umrla bih glupa :)
da tako im izgleda penis, tako kaze stanikic a ja mu verujem. ne vidi se penis ako je uvucen. a sto izlazi iz penisa? aj sad da lupim ali ja mislim da (recicu prosto) im je to jedina rupa, samo sto bi posle parenja to trebalo da se vrati ali eto duletu se nije vratilo verovatno zato sto ga je suzy ujela...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
http://www.bio.umass.edu/biology/kelly/pdf/Kelly-2004.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=CzR6rnP2waw http://www.youtube.com/watch?v=DDOzTM-aSeM http://farm4.static.flickr.com/3019/2730188972_6f95197cbe_o.jpg
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
suzy s opakim karakterom heheh opasna je a zasto mu je zagrizla spolni organ?jel ga vise nema ovaj tvoj muski?a zasto mu je otpao ghghhhg jezim se :?
|
|||
"Za oporavak je potrebno vrijeme, ali takodjer i pravi uvjeti."
. Hipokrat . |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
trachemys@- ugrizla ga je jer joj je tako došlo, valjda je agresivna. penis je otpao, koliko sam skužio još je ostao upaljen dio i takve stvari se događaju ono, nikad... ova situacija je stvarno za proučavanje, nitko zapravo nezna što? kako? zašto?
jedino preostaje da se maže taj dio i da prestane biti upaljen ali sad se nezna kako će to utijecati na kornjaču ( njegov ego? haha), neznam kako bi to moglo utjecati na funkciniranje kornjače , zdravlje i daljnji razvoj... treba samo čekati, pa ćemo vidjeti Edit: mislima da bi se taj dio koji je ostao, kada se oporavi, trebao uvući nazad..
|
|||
Exit light
Enter night Take my hand We're off to never-never land |
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
hahahaha ma dule nema problem sa egom, ubacila sam nju na kratko kod njega da vidim sta ce biti a on joj se udvara, mukica :)))
a sto se tice toga da se ovakve stvari desavaju nikad- kod mene je sve moguce, ja sam baksuz. sto prosto kad moze komplikovano hahahahha ni ja vise ne verujem. a suzy grize i mene kad stavim prst iznad akvarijuma. kad stavim ruku u vodu onda ne, ali sto voli prstice... :))) e sad sto je ujela njega ne znam, a jeste mu sad otpao, tj sasusio se i otpao. znam koliko tek vama muskarcima to jezivo zvuci hahahhahahhahaaa salim se
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.