Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: IMALI NEKO DOBAR PRIJEDLOG |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Eventualno ovako nesto?
http://www.bierkamp.com/zimmerteich.html moze se interesantne stvari sam sebi napravit...
Pisano: 14.12.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ok hvala ako neko ima jos predloga neka kaze
neznam dali bas imam mjesta za nesto ovakvo ali pokusat cu
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja stim mislim da mozes to individualno napravit...naprimjer ova slika dolje. napravis kako tebi pase, bolju mogucnosti mislim nema, bi me cudilo..sve drugo bi bilo loze za zivotinje.
pozdrav, Nermina
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
samo me zanima kako napravis to unutra ,sta stavis to gdje je voda
kako mjenas vodu sto uradis kad to htjednes mjenati lil kad se selis, kad ga zelis premjestitna neko drugo mjesto
Pisano: 15.12.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Samo posjeti onaj link imas sve u slikama kako se radi..veoma je jednostavno...
Kako mjenjas vodu: E pa u ovom slucaju ne mozes menjati vodu na principu da sve istreses i ponovo naspes...ovde jedino veliki kanister filter radi posao i cisti..nema menjanja vode. Kad se selis: e pa onda ga raskolpis na nacin na koji si ga sastavila :D A sto se tice pomeranja veoma je jednostavno..samo ga pomeris.... Posjeti link...http://www.bierkamp.com/zimmerteich.html i gledaj slike kada dodjes na kraj stranice klikni na WEITER da ti prebacuje dalje.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
posto ne razumijem onaj jezik mozel mi neko reci cime se oblozi drvo da se voda stavi i gdje se kupi to
i gdje se kupi taj filter
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
odlucila sam sta cu kupiti kornjacama
mozeli mi neko reci koji je filter dobar za aq. i koliko dugo s tim filterom nemoram vodu mjenjati
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Sto se tice onog "sobnogjezerca", to je jako ljepo i fino.
Meni osobno se nebi svidjelo jer ja volim gledati kornjace kako plivaju, ne samo "odozgo". Ali to je stvar ukusa. Druga stvar je da tako nesto ako se stvarno ljepo napravi, nema mjesta u svakom stanu ili kuci, jos ako se roditelji neslazu ... tesko to izvesti. Citiraj:
Jasmina, koliki akvarijum zelis uzeti. Ja neznam koje se marke filtera dole prodaju, osobno bi ti savjetovao vanjski filter od EHEIM. On kosta vise od drugih, ali je zato najboljih.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Meni je bitnije da je kornjaci ugodno o da je nonstop posmatram. I akvariji je veca risik da se pokvari, i to je dobar argument za roditelja. Dobro moji su o pocetka bili za to da mujo dobiva ugodno, vjerujem da nije lahko ako roditelji nisu za to. Ali onda sebi pitam ja, sto se nabavlja jednu zivotinju sto nije bas lahka drzati? I ako se zna da ce je caba samo mucit? Ja smatram da to nije fair.
I da Eheim je dobar, ali moze se i o drugi marki naci... o JBL i Fluval. Vitakraft ima isto par dobri filteri. pogledaj onda u pet-shop mozda nesto tako imaju.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.