Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: sta da radim? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zdravo Majo. Ja ne bih probao sa hidrociklin mascu i kamilicom. Antibiotske kapi za oci bi dobro dosle, neomycin, marocen i slicno... i ispiranje rastvorom borne kiseline za oci (acidi borici). Cista voda se podrazumeva. To da ne mogu antibiotici da se kupe bez recepta je novo?
Pisano: 11.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
u nekom selu sam u francuskoj, sve ide preko recepta, a veterinara koji prica engleski i zna sa kornjacama ne mogu da nadjem. sve sam probala...jedino da nadjem doktora da mi prepise ove lekove za mene kao trebaju mi...ne znam...ne znam ko ce to uraditi...cudan je ovde neki svet...uh...bas me brinu njene okice
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
EU, sad mi je jasnije.... Onda probaj sa time sto imas. Cista voda, ispiranje kamilicom i mazanje masti na oci 3 puta dnevno, da ostane po sat vremena na suvom posle toga, pa onda nazad u cistu vodu. Puno srece. Evo linka o kome se pisalo u slicnim slucajevima: http://www.kornjace.com/modules/newbb ... e=flat&order=ASC&start=10
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
hvala ti puno, cini mi se da je pocetak infekcije, dobro da sam videla. videcemo sutra, promenila sam joj vodu i sve kako si rekao i cini mi se ok, pliva
mozda sam ja samo mama panicarka sa mojoj devojcicom
Pisano: 12.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ćao, ima li novosti?
Pisano: 21.12.2009