Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Pomoc oko vrste kornjac (reference) |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Pozdrav svima
Evo ukratko, dunulo mi je da napravim kornjacu, trebao sam neku animaciju, ali eto... lupilo me je trenutno da uradim neku koranjacu :). Pa u potrazi za referencama, dosao sam i do vaseg foruma i resio da se registrujem i pitam za pomoc. U sustini, prvenstvno sam trazio dobre fotke (visoke rezolucije, ciste itd... ako kojim slucajem neko ima, bio bih mu veoma zahvalan), mada bih najradije uradio onu "domacu" kopnenu kornjacu :) (ne razumem se uopste u kornjace, nadam se da cu toliko koliko razumljivo pisati :)) link/slika: http://www.acanthusstudios.com/catalog/i39.html Posto sam jedino ovaj oklop nasao u malo vecoj rezoluciji, mada sam takvu otprilike i hteo da radim, da li mi mozete reci po oklopu ovom o kojoj koranjaci je rec? I takodje jel je to ona koju cesto vidjamo po dvoristima? :) Hvala Pozdrav
Pisano: 11.12.2009
|
|||
|
Re: Pomoc oko vrste kornjac (reference) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zdravo. Kako mislis da "uradis", "napravis" kornjacu? To na fotografiji nije oklop kopnene kornjace.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Testudo hermani ili po hrvatski čančara, jedino od kopnenih koje ovdje možeš naći, mislim da ti treba i dozvola za nju i dvorište u kojem ćeš je držati (normalno ograđen dio), po zimi treba hibernirati i tako nije baš jednostavno držati
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovde imaš dosta slika : http://www.flickr.com/search/?q=testudo+hermanni&s=int
|