Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Pomoc :) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Zasto si kod svoje kornjace koja i ovako nema dovoljno prostora ubacila jos jednu? I uz sve to si znala da je tvoja kornjaca bolesna.
Kornjaca koju si ubacila po opisu isto ima upalu pluca, ali to nije povezano uz bolest tvoje kornjace. Kako je ta kornjaca transportirana od te rodice do tebe? Mozda se prehladila po putu, a mozda je vec bila bolesna (ako je zivjela u losim uvjetima). Koliko je ta kornjaca velika? Kolika je razlika u velicini između tvoje kornjace i nove kornjace?
Pisano: 02.12.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pa ja je ne zelim udomiti nego ona zivi u kuci pored mene,na je ubacila a ne ja.Ona tvrdi da njena kornjaca NIJE AGRESIVNA i da kao nista nece biti njena kornjaca ima 1 i pol godinu a moja 3 mjeseca,drzi ju u plasticnoj posudi jos od kako je dobila.U toj posudi ,bez zezanja,ne moze ni da se okrene a ne da pliva...Kaze da je ona sretna...Kad sam joj rekla o ovoj strani i da samo pati tu zivotinju,nije me slusala ona tvrdi da je njena kornjaca sretna,i jojs nesto ona takoder ima macka u kuci ii kad god dodem do nje vidim macka pored posude kako pije vodu ona samo kaze kako se kornjacanavikla n to...I ona nije malo dijeta ona ima 22g
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
i ako nista moze te li joj vi reci kako to nije tako ipsravno jer mene ne slusa ako hocete mogu dati email..........
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
ja lude rodice....reci joj samo da dodje na nasu stranicu i pokazi joj sta treba....to mozes kad dodje kod tebe kuci....njena kornjaca je onda bolesnija od tvoje....nece se nikada sprijateljiti zato je izvadi sto prije dok ti nije ubila tvoju malu kornjacu
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
izvadila sam je
moze ona odmah ako joj ja kazem evo zovem......
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Kad sam joj rekla ovo sto je ado napisao smijala se i rekla ironicno dobro,dobro i spustila.........
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
a ja bi joj donjeo kornjacu kuci....mora da je luda rodica
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
jest jest,osim kornjace ima i pticu odnosno imala je 4 i sve joj umrle i ostala jeda...Ta ptic vec sedmicama nije nista jela jer je nekom premrsko ici do pet shopa a ono za vodu se i ne vidi od algi.......ima i macka....koji je bolestan jer je pio vodu od kornjace odnosno pije
|
|||
Emina
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
EEEEEEEE....,Smije li kornjaca jesti moljce znate vec one sto idu na svijetlo preko noci!Nisam nigdje proicitala da ne smije ali nisam ni da smije.....
|
|||
Emina
|
||||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.