Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Upomoc |
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Nije ragirala. Nazalost, uginula je :(((((((((
Stvarno ne znam zbog cega, stvarno je imala fine uslove i brinula sam o njoj svakodnevno...
Pisano: 21.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Vjerojatno je bila bolesna kada sam ju dobila, posto sam ja stvarno brinula o njoj na najbolji moguci nacin. Kod mene joj je temperatura i vode i kopna bila dobra, upravo ovakva kakva je trebala biti, tj. onakva kao sto sam procitala da ovde treba biti. Propuha nije bilo a drzala sam ju u najtoplijoj sobi na izolovanom dijelu, tako da propuh nije mogao biti. Sto se tice ishrane... U pet shopu su mi rekli da je jos mala da joj dajem meso. Medjutim, iskusniji vlasnici su mi rekli da treba da jede meso. Kad sam joj dala meso, odbila je .Vise je jela suhe crvice i fino je jela svaki dan.
:((((
Pisano: 22.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Trebala si vise inzistirati na prehrani mesom. Ako je kornjaca vec dosla bolesna iz pet shopa bila joj je potrebna pravilna prehrana za oporavak. Da li planiras uzeti novu kornjacu?
Pisano: 23.11.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Planiram, ali ne jos. Najvjerojatnije za jedno mjesec-dva... Citala sam dosta ovaj forum i citacu jos, da se pripremim jos bolje za novog ljubimca...
Hvala vam svima....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To je pametna odluka. Umjesto da kupujes novu kornjacu udomi odbacenog ljubimca, proci ces besplatno i uciniti ces dobro djelo.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Naravno, hvala na savjetima....
Pisano: 26.11.2009
|