Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: KOJA |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
kapi ne sluze ni za sta to je samo bacanje para...pravilno ishranim kornjace su zdrave nista vise ne trebaju..neznam jeli bolest jer nema nikakvih simptoma...mozda nije bila gladna..a i treba vremena da se navikne...probaj sa mesom...i naravno jednom zivom ribicom..mozda zivne...provjeri jeli oklop mekan i naravno slikaj nam je da vidimo o kojoj se vrsti radi
Pisano: 07.11.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornaca je crvenouha.Trenutno nemam sa cim da je slikam ali znam da je crvenouha jer sam temeljno procitao sajt.Zivi u akvarijumu punom ribicama.Nisam bio kuci oko 4h i kad sam se vratio bila je na filteru ispod vode,potpuno uvucena u oklop.Nije se pomerala,ali cim sam je stavio na kopno odmah se pocela setati.Da li mogu tako da se udave???
|
|||
ĐOLE
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo neke slike moga Koje
Dodaj datoteku: IMG0033A.jpg (37.25 KB) IMG0034A.jpg (30.35 KB) IMG0035A.jpg (49.73 KB) IMG0036A.jpg (49.40 KB)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Primetio sam da se veoma malo krece.Uvek je na suvom ispod lampe.Uopste nece da pliva.Stavim je u vodu ali ona se odnmah vraca gore... :(
|
|||
ĐOLE
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nece jos da jede ali je poceo da pliva.Sta da radim???????
Pisano: 08.11.2009
|
|||
ĐOLE
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ni danas nije jeo.Neznam sta da radim.Kako da ga nateram da jede.Da li bi pomoglo da ga stavim u posydu sa palmicom i tad probam da ga nahranim????
|
|||
ĐOLE
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
sacekaj jos malo nemoj je stavljati u posudu sa palmicom,,,provjeri jeli joj oklop mekan....nista ne pokusaji na silu...jesi li je probao hraniti sirovim mesom....i ne zaboravi da joj crvice moras davati u vodi..ako ih vec dajes
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
i ako mozes da posudis neciji aparat pa da fino uslikas na svjetlu...ovako se nista ne vidi
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ma na slikama nema sta da se vidi.Koja je zdrav,ali nece da jede.Neznam sta da radim!Molim vas pomognite mi!!!
LUDIMMM
|
|||
ĐOLE
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.