Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: pozdrav iz beca |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosao!
Administrator ove stranice je također iz Beca i drzi razne egzoticne vrste, mozda se cak i poznajete. U Hr. je ovaj hobij jos relativno nerazvijen i malen broj (najcescih) vrsta kornjaca je dostupan. Phrynops hilarii je predivna vrsta kornjace, ali primjerak iz Zg. Zoo je u relativno losem stanju zbog uvjeta drzanja. Ako mozes napisi nam nesto vise o svojim ljubimcima, stavi slike njih i njihovih smjestaja
Pisano: 17.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Administratora nisam jos upozno ali cuo sam da zivi u becu. Docu owe godine mozda u Zagreb rado bi vidio otu hilarii. Koje probleme imaju sa hilarii i interesuje me koliko je velika. Moje 1.1 su oko 25cm.
Dodaj datoteku: IMG_0007.JPG (47.82 KB) IMG_0245.JPG (86.95 KB) IMG_0315.JPG (75.84 KB) IMG_0340.JPG (75.54 KB) IMG_0087.JPG (92.08 KB)
Pisano: 18.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Slatkisi i dobrodosao na sajt :D
Pisano: 19.09.2009
|
|||
Kornjace su zakon
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Impresivna kolekcija, kornjace su predivne!
Phrynops, Macrochelys i Chelus su ogromne vrste, gdje ih drzis? Hillari iz Zg. Zoo-a je po mojoj procjeni negdje između 30 i 40 cm. Drze je u smjestaju sa drugim zivotinjama i bara u kojoj ona boravi je nasred tog smjestaja. Dakle, ako se ne sunca neces je uopce vidjeti. Evo slika od prije nekoliko godina:
Pisano: 19.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Drzim i u par Koi-Wanen 120x100x70 ili u Aquariumu 200x70x50/150x65x40/100x50x40... i u zidani Aq. 200x80x80.
Hilarii u Zagrebu je stwarno velika. Evo jos koja slika iz Bolivije 09. Dodaj datoteku: IMG_1362.JPG (68.51 KB) IMG_1358.JPG (156.41 KB) IMG_1522.JPG (115.91 KB) IMG_1571.JPG (87.23 KB)
Pisano: 25.09.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Divne Kornjace, i divna Bolivija. Juzna Bolivija jos dosta ne
ispitana, zato i zanimljiva. Znam te po imenu sa raznih oglasa u vezi velikih riba (za Fellnera ako se nevaram?), i sjecam se da si imao jednom jednu Mata Mata za prodati. Jedan prijatelj mi je pricao da te pozna, akvarist (Andreas = ringerl). Pisi nam malo o putovanju u Boliviju skim si bio (Fellner?), koji mjesec itd. Juzna Amerika jako zanimljiva, zato me zanima. Imam dvije molbe: 1.Kad stavljas slike, smanji rezoluciju (primjer: 1024x768) Jer tesko otvara stranicu ako su prevelike slike. 2. Nemoj koristiti slovo "W" gdje mu nije mjesto. Primjer "stwarno". I da, dobrodosao na K.com
Pisano: 25.09.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.