Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: .opet neka rana... |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa probaj nekako namazat ako ti uspije ili ako ju uspijes ulovit a da joj je noga vani... pokusaj vodu osrzati cistom. u cem ti je kornjaca sad i di si ju dosad drzala? sto imas od opreme sve?
Pisano: 16.08.2009
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
..kornjaca je u akvariju..nije bas velik,nije ni premal al do sad nisam bolji mogla priustit...imam samo filter.. tgek sam sad pocela radit pa ce za misec dana vjerojatno dobit nesto veci akvarij i ostalu opremu..
..mislis li da ce mu proc ako ne uspijem namazat..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
oce samo ce mozda nest duze trajati ali te kornjace vise nemogu biti zajedno, jer ce se ponoviti ista stvar ako ne i jos gora... samo odrzavaj vodu sto ciscom i stavi obicbu stolnu lampu iznad kopna. i cim prije sredi novi smjestaj ;)
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako se radi o rani to ce samo zarasti. Vazno je da kornjca ne krvari i da je na cistom. Bilo bi najbolje nekoliko puta dnevno dezinficirati ranu Betadine 1% otopinom. Koliko je velika ta rana?
Pisano: 17.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
.rana ne krvari..voda je cista..
evo ja cu stavit par slika koje sam jedva slikala pa neznam oce bit dobre.. uglavnom rana je malo crvenija nego na slici..al samo malo. i jios uvik visi koza i to se na slici ne vidi.. Dodaj datoteku: DSC02788 [1024x768].jpg (131.31 KB) DSC02789 [1024x768].jpg (120.88 KB) DSC02790 [1024x768].jpg (117.69 KB) DSC02791 [1024x768].jpg (130.01 KB) DSC02793 [1024x768].jpg (126.16 KB) DSC02794 [1024x768].jpg (133.34 KB)
Pisano: 18.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
..i jos nesto.. na dvi veće kornjace..di im je koza najsvjetlija..ne na nogama nego ona koza sta je spojena sa oklopom malo im se crveni..al skroz svjetlo crvenilo..nije nikakvi ugriz niti rana nego samo blago crvenilo..
Pisano: 18.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To i meni izgleda kao ugriz, tu kornjacu ces ubuduce morati drzati odvojeno od ostalih. Ja bi na tvom mjestu to dezinficirao Betadine otopinom i mazao nekom antibiotskom mascu.
Pisano: 19.08.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.