Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Pomoc u vezi svega... |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
aha, u taj akvarij sto si radis, ici ce zutouha ili ?
Pisano: 15.07.2009
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Tabby, bilo bi bolje da posvetis vise vremena i novaca kornjaci koju si kupio djevojci. Ta kornjaca ce brzo narasti i trebati ce joj veliki akvarij. Vecina ljudi ima problem sa slaganjem jednog velikog akvarija, a kamoli dva. Bojim se da pocetni entuzijazam ne splasne pa da obje kornjace na kraju ne ostanu u malim smjestajima...
Pisano: 15.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
to sam i odlucio...necu nabavljati kornjacu dok sve ne sredim kako valja i ne skupim dovoljno za posten smestaj. A sto se tice kornjace koju sam poklonio devojci, smestaj ce joj biti dovoljan godinu dve a za to vreme cemo praviti nesto vise i bolje ;)
Danas smo joj dali dva skakavca i nista nije tako brzo pojela kao njih. Ne hranimo je pincetom..sve jede sa povrsine vode a i chistach sredjuje sta ona isprlja
Pisano: 16.07.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
super tako je najbolje, prvo sredi smjestaj za curinu kornjacu, i onda razmisljaj o svojoj
Pisano: 16.07.2009
|
|||
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ado mozes li mi molim te reci gdje si kupio ove nosace za neonku? U pet centru nisu imali tako nesto a treba mi. Za sad imam samo zarulju EXO TERRA sun glo 75W...piše da ima uva zrake. jel to tocno???
Pisano: 17.08.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav,
nosace za neonku mozes nabaviti u specijaliziranom ducanu za rasvjetu ili u nekom trgovackom centru. Istina je da Sun Glo sadrzi samo UVA zrake. To je samo "pomocna" zarulja za grijanje kopna. Uz nju ti je potrebna lampa koja sadrzi UVB zrake, mozes je nabaviti u obliku neonke, stedne zarulje, a postoje i novije "high tech" zarulje za reptile. Vise o rasvjeti imas ovdje: LINK
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
nosace sam dobio uz neonku koju sam vrlo jeftino kupio,a veoma me dobro sluzi...i ja mislim da je to samo uva sijalica
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Evo kupljena je i Repti glo 5.0 UVB...odmah sam otisla po nju samo me muci sto mi ne pase grlo na one lampice sa kvacicama pa nemam pojma kako da ju smontiram. vec sam luda od trazenja...
E sad, na njoj piše da ona u biti pruza i UVA zrake...onda mi ne treba ona koju sam kupila prije ove?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ja bih stabio obadvije imas onu sto je za kopno ona je napravljena da ga grije,a Repti glo nema neka temperaturu za grijanje pa se koristi samo radi Uva Uvb zraka
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.