NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
93 korisnika su online (27 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 93

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   2 Anonimnih korisnika

« 1 (2)

Re: NAPOKON VECI SMESTAJ
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
od kugle i ribica i kornjaca polako slabi vid.
taj smjestaj se ne koristi vise ni za ribice

Pisano: 29.06.2009
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Moderator
Moderator

See User information
ribice imaju fobiju od tog smještaja, nešto im se poremeti od stalne vrtnje u centru za ravnotežu, pa ne izdrže dugo, zamisli da tebe netko metne u staklenu kuglu

moraš uzeti akvarij oblik kvadrata i pročitati o držanju kornjače i opremi, prehrani i sl.

ako je vodena kornjača - ono najbitnije , mora imati mjesta za plivanje i sunčanje
mora imati grijač zbog stalne temperature vode kako ne bi dobila upalu pluća itd, itd....

Regularni član
Regularni član

See User information
NEMA PARA!!!Ne znam zasto ali wi ste opsednuti prawilnoscu i kornjacama i wi ste ludi.Ako neko hoce da cuwa kornjacu u akwarijumu welicine swog sopstwenog stola neka ga moj cwrcko ima swoj okrugao akwarijum i bas me briga wise POLUDECU to ne walja to ne walja pa znam da tako treba ali owo je preteriwanje .Te mu je mali smestaj te ga ne hranim kako treba aman bre I MOLICU TITA DA ME WADI OD WAS LUDAKA I DA ME BLOKIRA DA SE JA I MOJ CWRCKO OWDE NIKAD NE MOZEMO WRATITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE MI TREBA OWO TE MI TREBA ONO AMA JA NEMAM JEDNU SOBU SAMO ZA KORNJACU I AKO HOCU STAWICU GA U WC SOLJU MRZIM WAS SWE OWO MOJ MOZAK NE MOZE DA TRPI WI STE STW LUDI BRE LJUDI ALO BRE OWO JE ZAISTA PREWISE DA UZMEM AKWARIJUM SIRINE 90CM NECU WALA A ONOM TITU SWAKA CAST COWEK IZLUDEO ON CINI MI SE ZNA DA DISE KAO KORNJACA!NEMAM JA ZIWACA ZA OWO KUPICU JA RIBICU PA ME BAS BRIGA SAMO DA NEMA NEKI SAJT RIBICE TACKA KOM
AJD UZDRAWLJE

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
jelena tako mlada a tako zivcana i luda nemam komentara uopste naj bolje ti je da ti stavis glavu u wc solju i da postis vodu mozda dodjes sebi i naucis postovati starije

i nemoj pisati W nego obicno V to nervira vecinu

Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
pa ako te nervira ova stranica siroko ti polje, ako tebi nije stalo do tvog cvrcka... i di si molim te vidla kornjacu u kugli ovo je jedna od najvecih gluposti koju sam ikad vidjela.. strasno.. pa da se nema 500 kn za neki posteni akvarij, filter, i grijac za pocetak, pa nakon malo vremena dok se malo budet popravi jos par sto kuna za lampe e pa to je laz kupi si plisanog medu, ni ti jedna zivotinja nije za tebe mislim stvarno krajnje neodgovorno
kori moras kod clanaka za drzanje kornjaca kod smjestaja staviti sliku kugle i prekriziti ju...

Pisano: 30.06.2009
[url=http://www.kornjace.com/modules/cjaycontent/index.php?id=30]Smje

Regularni član
Regularni član

See User information
Jeco sto se nerviras toliko...ti radi kako ti hoces, niko ti to nece zameriti, bar ne licno.

Nazalost naucices na tezi nacin kako treba sa zivotinjama, pa cak i sa ribicama, koliko god one delovale proste za odrzavanje. Predlazem da kornju das nekom ko moze da se brine o njoj dok ti ne nadjes novaca za neku pristojnu plasticnu posudu i lampu.

To sto se ovde svi brinu o kornjama (neki vise neki manje) je jako lepo, i ti da si htela da je ostavis u onoj plasitcnoj posudici ne bi dolazila ovde, ali si ipak zatrazila savet, i zato molim te poslusaj sta su ti sve rekli i pronadji najbolje resenje i za tvoj zivotni prostor i za tvoj dzep i za tvoju kornjacu.

A cene sto je lili napomenula su visoke za standarde jednog ucenika (500kuna = oko 6500 dinara) zato sam ti i napomenula da kornjacu privremeno das nekom na cuvanje ko ima akvarijum i zelju.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: jelena97
NEMA PARA!!!Ne znam zasto ali wi ste opsednuti prawilnoscu i kornjacama i wi ste ludi.Ako neko hoce da cuwa kornjacu u akwarijumu welicine swog sopstwenog stola neka ga moj cwrcko ima swoj okrugao akwarijum i bas me briga wise POLUDECU to ne walja to ne walja pa znam da tako treba ali owo je preteriwanje .Te mu je mali smestaj te ga ne hranim kako treba aman bre I MOLICU TITA DA ME WADI OD WAS LUDAKA I DA ME BLOKIRA DA SE JA I MOJ CWRCKO OWDE NIKAD NE MOZEMO WRATITI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE MI TREBA OWO TE MI TREBA ONO AMA JA NEMAM JEDNU SOBU SAMO ZA KORNJACU I AKO HOCU STAWICU GA U WC SOLJU MRZIM WAS SWE OWO MOJ MOZAK NE MOZE DA TRPI WI STE STW LUDI BRE LJUDI ALO BRE OWO JE ZAISTA PREWISE DA UZMEM AKWARIJUM SIRINE 90CM NECU WALA A ONOM TITU SWAKA CAST COWEK IZLUDEO ON CINI MI SE ZNA DA DISE KAO KORNJACA!NEMAM JA ZIWACA ZA OWO KUPICU JA RIBICU PA ME BAS BRIGA SAMO DA NEMA NEKI SAJT RIBICE TACKA KOM
AJD UZDRAWLJE

Bojim se da bi tvog Cvrčka trebalo udaljit od tebe. Da oprostiš, nekim ribicama treba više nego kornjačama, a ti nisi, draga moja, za ljubimce uopće, a sve mi se čini niti za među ljude.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Dobijem poruku od jelena97, pise: "WADI ME ODAVDE"
Razmisljam, koji ti je ? Sta te muci, ne kuzim iz cega da te vadim.
Onda naletim na ovaj post ...
Ono ... ne da je pukla, nego je prepukla ....
da mi nije smijesno, bilo bi mi zao :D
Jelena je naravno sada zbog ovih uvreda i psovki
(ne meni, nego ostalima) udaljena sa stranice i nadam
se da se nece vise pojavljivati.
Na dalje, svako tko uoci nesto poput ovog ponasanja, neka mi
slobodno posalje privatnu poruku, da se moze reagirati na vrijeme.

A post od kikice potpisujem 100%tno

Zatvaram temu i saljem pozdrave i zelje sa pjesmom:
Uzmi ubi pa se pištolj

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum