NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
52 korisnika su online (15 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 52

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

loša kvaliteta vode
Početni član
Početni član

See User information
pozdrav!
otkad smo borisu (res) kupili novi akvarij sa cjelokupnom opremom stalno imamo problema. naime, u pet shopu su mi predložili - i to žena koja res ima već 9 godina - unutrašnji filter (onaj u pregradi - plava vata, ugljen i pumpa)na akvarij od 130 l.i rekla mi je da se pola vode mora mijenjati svakih mjesec dana. bilo mi je sumnjivo, al valjda žena zna...e pa očito pojma nema jer koliko se god ja trudila da mu voda bude savršeno čista (svako malo čistim filter, pazim da ne ostanu otpatci hrane u vodi, dolijevam čistu vodu, svakih tjedan dana stavljam nutrafin turtle clean..) od toga koristi nema jer se voda doslovce preko noći zamuti i počne ubitačno smrditi. nije mi jasno kako jadnoj kornjači nije ništa, ali srećom on je zdrav i super napreduje. koji točno mi filter predlažete?i svako koliko se treba to čistiti?onima iz pet shopa više ništa ne vjerujem...
hvala!
ps:iz zg-a sam.

Pisano: 19.07.2007
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: loša kvaliteta vode
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Hmmm, unutrasnji filter pa najbolje resenje, ja ne bi rekao da je to najbolje resenje. najbolje resenje za taj aq je stakleni spoljasnji filter koji mozes sam napraviti.

Uglavnom ja mislim da je problem zamucenja vode taj ugljen, on je dobar u svojoj svrsi ali zna mutiti vodu a i nije neophodan u filteru, zato ga izvadi i prati dali ce se voda i dalje mutiti.

Pisano: 19.07.2007
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum