Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Potrebni saveti u vezi crvenouhe kornjače |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
ma imaju se kupiti neka sredstva ali naj bolje je to oprati vodom...sto je sigurno,sigurno je
Pisano: 17.06.2009
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
i je li potreban krov na akvarijumu?
akvarijum mi je dao jedan drug koji gaji ribice. i dao mi je neki stakleni krov da zalepim. a tu neonku stvarno nemam pojma kako da stavim. Je li to obicna neonka koja se koristi kao osvetljenje za sobu ili neke specijalne treba da trazim? To ovde tesko mogu naci.
Pisano: 18.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
a sto se tice hrane odgovorila je bebas :)
tek sad procitao :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ako sam dobro procitao, sredio si privremeno smjestaj, nemoj je vaditi, nemoj je pustati nnigdje da seta, ili u kadu da pliva, ostavi joj njen mir i to ce joj biti drago i milo. Negdje si pitao sa cime da peres aquarium. Peri sa vrelom vodom, ne koristi nikakva sredstva. Citiraj:
Cesto je potrebno dvije trecine otvora zatvoriti. Skroz zatvoriti nevalja jer se stvori previse vlage ako nije dovoljno veliki aquarium. Procitaj ovdje clanke za Smjestaj. Tu ti sdve pise sto trebas znati o smjestaju. Lijep pozdrav, M.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Jeco, draga Jeco. Ajde molim te ugasi caps kada pises u forumu (ugasiti vaps znaci pisi malim slovima). I koristi molim te V tamo gdje je predvidjeno, a ne W. To mi opasno ide na nerve. Ljep pozdrav, M.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
da li sme da sa kornjacom u akvarijumu bude i neka ribica? Preciznije oni chistachi stakla. Dovoljno su veliki da ih kornjaca ne pojede, valjda..korisni su a i pravice drustvo malenoj. Napravio sam i kopno..postavicu slike da vidite i procenite da li je jos nesto potrebno. Rampu osmisljavam ;)
Pisano: 23.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
a filteri su ovde jako skupi :S...od 22 do 50 eura..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pa više ti se isplati da kupiš onda u nekom okolnom mestu... Ja sam moj platila nešto manje od 10eura. Imam akvarijum sličnih dimenzija. Dovoljan ti je unutrašnji filter, oni su jeftiniji. Kod nas su te cene za spoljašnje filtere i za veće akvarijume...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pogledacu opet. Ali najverovatnije necu kuopvati filte prvo vreme..tek kad dodjem do nekih para. Ne uzajmljuje mi se nesto jer ne znam kad cu biti u mogucnosti da to vratim. A za to vrEme cEscE cu cistiti akvarijum i vodu u nJeMu. kolikO cesto tReba dA se menja vodA u akvarijumu 50x30x25 bez filterA? IzvinJavam se zb Ogovih slova aLi salJem sA fakultetskog okmpjutEra kOjI je u ocajnom stanJu. pOnekad kuca sAm neka slova, nekad nece dA otkucA ono sto tipkam a nekAd ubauJce ovakO velika slova. cesto kombinuje sve tRoje :s
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.