Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: agresivna kornjača |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Tako se ponasa vecina kornjaca u zatocenistvu, pogotovo kada je vrijeme toplije. Kornjaca stalno trazi hranu pa cak kada je i sita, uzasno su prozdrljive.
Koliko je kornjaca narasla? S cime je sve hranis? Koliku kolicinu joj dajes? Da li si uspjela sloziti UVA-UVB rasvjetu? Ako nisi, ovdje imas sve potrebne informacije: LINK
Pisano: 15.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
i moje su tako aktivne od kada su u novom smjestaju,navici ces se to ce raditi kada god pridjes akvariju,ali vjeruj mi bit ce ti simpaticno kada se naviknes
Pisano: 15.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
a da skužila sam da je to normalno.
ovako uspijela sam složiti cijelu rasvjetu. hranim je svime, voćem jednom u 2 mjeseca, crvićima, štapićima, mesom, povrćem. proučila sam detaljno što smije jesti a što ne. hranim je oko 2 puta na dan po recimo 5 štapića. dobila sam ju početkom 2.mjeseca imala je oko 4 cm. sad ima oko 7.
Pisano: 16.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa to je jako dobro sto je narasla samo tako nastavi...i ako je moguce pokusaj je hraniti nekom pincetom plasticnom...ako ne dobro je i dalje
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
i meni su dosta narasle,bile su iste velicine ali je ova jedna sada veca od druge bas puno,moze biti da je zenka sve je isto bilo ali je ova prerasla drugu, i znam da su iz iste posiljke...pa je moguce da je ova veca zenka
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
To je razdoblje od oko 5 mjeseci tako da to nije nista strasno. Kornjace u zatocenistvu uvijek malo brze rastu.
Pisano: 19.06.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.