NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
66 korisnika su online (16 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 66

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 ... 12 13 14 (15) 16 »

Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!!
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
meni je staklar napravio ja sam prezadovoljan,doslo me je tri puta jeftinije nego kada bi uzeo onaj fabricki iz radnje
ja bi ti preporucio da narucis u nekog dobrog i iskusnog staklara da ti napravi odmah taj veliki i da ga vise nikada ne mjenjas
ja vjerujem da ce te doci jeftinije i neces se vise muciti i trositi pare za deset akvarija,neg ces odmah kupiti jedan za koji ce biti dovoljan za cjeli zivotni vjek
to ti je moja preporuka bolje ti je skupiti za jedan koji ce im biti dovoljan za cjeli zivotni vjek nego desetak ostalih za koje ces samo bezeveze trositi pare
moj izbor bi bio staklar

Pisano: 01.06.2009
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Aktivan član
Aktivan član

See User information
oces mi rec koliko te kosta akvarij tako da znam otprilike koliko para moram izdvojit...??
i kojih dimenzija da bude akvarij...
...u njemu ce bit 2 kornjace..posto ovu trecu vise ne vracam kod njih da je grizu...

Aktivan član
Aktivan član

See User information
Sad sam gledala neka videa di se kornjace zavode... i upravo to sta sam vidila na videu je radila jedna od kornjaca ovoj sta je ugrizena...znaci pruzila je prednje noge i lagano ih treskala a glavu skroz priblizila toj drugoj kornjaci( ugrizenoj) ...ima skroz mali ugriz ni pribliozno ka onaj prvi...
Al mislim da su premlade da bi se zavodile i vec parile...??
Sad nznam jel to sta je grize ima ikakve veze sa tim ili je jednostavno ne vole... sta vi kazete?

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Kornjace jos nisu spolno zrele ali su pocele sa razvojem (jednostavno receno ulaze u "pubertet"). Ako se vec sada napadaju i grizu situacija ce vjerovatno biti sve gora sto ce biti starije. Jednu kornjacu ces definitivno morati odvojiti, a lako je moguce da ces ih sve morati drzati odvojeno kada spolno dozriju. Ne mozes predvidjeti sto ce biti.

Ako zelis jeftinije proci najbolje bi bilo da kupis veliku, jeftinu plasticnu posudu. Kornjacama je svejedno u cemu su, samo je vazno da imaju prostora i potrebne uvjete. Novac koji bi ulozila u akvarij ulozis u potrebnu opremu.
S obzirom da su ti sad kornjace velike oko 10 cm preporucio bi ti smjestaj duzine oko 100 cm, sirine 40-50 cm i dubine 30-35 cm (govorim o dimenzijama prostora za plivanje). Uzmi sto veci smjestaj da ti sto dulje posluzi.

Aktivan član
Aktivan član

See User information
ok...vidit cu otprilike koliko bi me dosa stakleni akvarij posto je lipse za vidit..ako bude preskup nec cu neku plasticnu posudu...
Ado koliko te dosa akvarij u staklara?

Pisano: 02.06.2009

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
mene je dosao akvarij kod staklara tacno 187 kuna,htjeo sam kupiti fabricki skoro istih dimenzija ali je bio preskup bio 600 kuna,ali moram ti reci da je u hrvatskoj tri puta jeftinije tako mi je prijatelj rekao kada sam mu rekao cjenu u Sarajevu

Aktivan član
Aktivan član

See User information
..pa onda bi ja kod staklara mogla napravit velioki akvarij za male pare..puno hvala na informaciji..sad moram u potragu za dobrim staklarom..koji ce mi to lipo napravit..a cime on lipi ta stzakla..jel isto ka i oni iz zoo shopa ..da nebi to naskodilo kornijima..
..ako ko zna nekog dobrog staklara u splitu nek mi javi..
..primjetila sam da se kornje grizu na mista di im se ljusti koza..

Aktivan član
Aktivan član

See User information
..i gricka sam sebi prednju nogicu..

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Ne znam od kuda ti Ado ta informacija, ali akvariji nisu bas toliko jeftini tu u Hr. Naravno da sve ovisi kako ti se posreci i gdje kupujes. Kojih je dimenzija taj tvoj akvarij?

Akvariji se danas lijepe posebnim silikonima. U Splitu postoji jedna tvrtka koja se bavi izradom akvarija M.G.akvarij, ali koliko znam oni samo rade akvarije od 2 m nadalje. Svejedno ih kontaktiraj i pitaj, ako ti oni nece htjeti raditi akvarij onda ce te mozda moci uputiti nekome.

Normalno je da si kornjaca grize kozu koja otpada.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: andela
..pa onda bi ja kod staklara mogla napravit velioki akvarij za male pare..puno hvala na informaciji..sad moram u potragu za dobrim staklarom..koji ce mi to lipo napravit..a cime on lipi ta stzakla..jel isto ka i oni iz zoo shopa ..da nebi to naskodilo kornijima..
..ako ko zna nekog dobrog staklara u splitu nek mi javi..
..primjetila sam da se kornje grizu na mista di im se ljusti koza..

staklar to lijepi obicnim silikonom kada ti on zavrsi i kada se osusi moras nasuti vode provjeriti dali pusta vodu i ako ne pusta ostaviti vodu u njemu dan ili dva da se neutralisu neke kiseline iz silikona,a moze i kupiti silikon za akvarije koji je skuplji od obicnog i prednost je sto nema nekih stetnih supstanci i ne moras cekati da voda neutralise kiseline kao u obicnog
a to sto se grizu za mjesta sto se ljuste moze biti da im smeta pa copkaju i skidaju ostatke koze

« 1 ... 12 13 14 (15) 16 »

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum