Pregledava ovu temu:
6 Anonimnih korisnika
Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
i jel mi grijac liti uopce potriban?
Pisano: 28.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
sada vjerovatno i ne, sutra cu ti objasniti opsirnije.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ok...cekam do sutra...
I da dodu te pare da im uzmam bar tu potrebnu rasvjetu... nece mojim kornjacama bit najgore... Sad cu im pomalo sve sredit (koliko budem mogla s obzirom na to da ne radim)...iako bi tribala i uzet veliki akvarija ovaj je mal za nijh 3..mozda bi se onda manje grizle...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Mome korniju rana vise nije crvena (mozda smo jos skroz malo) ...sad je samo bijelo... sad jel to jos uvik rana i triba li to i dalje mazat ili je to kakvi oziljak...??
...neznam ocu mu jos mazat ili ne... i jel vrime da ga vratim kod drugih kornjace ili da jos malo pricekam... zaj mi ga je da stoji u ovom plasticnom akvariju... a isto tako nebi da ga opet ozljede... mozda da jos malo pricekam da vidim oce li to bijelo proc...
Pisano: 31.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To bijelo je samo oziljak, vjerovatno ce nestati sa sljedecom izmjenom koze. Ako kornjacu mislis vratiti u akvarij mozes je vratiti, ali ako primjetis da se ne slazu morat ces ih trajno razdvojiti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ok...puno hvala na pomoci... necu joj vise mazat...
...vratit cu je u akvarij a ako je opet budu gnjavile ili nedaj Boze grizle..izvadit cu je...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Jutros sam vratila kornjacu u akvarij di su i druge dvi... i sad sam je opet odvojila...zato sta opet na vratu samo ne na istom mistu ima malo crveno...ko da su ga je opet grizli...samo sta je ovaj nput manje nego prvi put... ...primjetila sam kako dodu do nje...skroz blizu glave...i ispruze prednje dvi noge prema njoj i bice je grickaju... sad je odvojena samo sta je u onom jadnom plasticnom akvariju...
Sta mislite bili pomoglo ako nabavim veci akvarij..bili se onda grizle??
Pisano: 01.06.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
naravno da bi smetalo opet sigurno je da bi opet bilo problema izmedju manje i vece
nemoj ih vise stavljati zajedno jer ce je jos vise ozlijediti
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
...ja neznam sta su je se uvatile...ta kornjaca koju napadaju je inace mirnija i nedira se u njih a oni je tako napadaju...
..sad je u plasticnom akvariju..al morat cu nabavit bar malo veci za ovu dvojicu...a ovu koju napadaju stavit u ovaj sadasnji akvarij... ..neznam bili mi bilo jeftinije da ga dam nekom staklaru da ga radi ili da odem u neki zoo shop i vidim ima li koji povoljniji a da je bar malo veci od ovog sadasnjeg...jer skroz veliki nemogu za sada priustit... ..i neznam oce li to staklar dobro napravit..sta mislis?
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.