Pregledava ovu temu:
5 Anonimnih korisnika
Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
E mislim na to modro... sutra cu slikat ujutro pa cu stavit ponovo sliku... jadna moja kornjacica...
Pisano: 26.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
slikaj ujutru na svjetlosti i molim te stavi veliku sliku da se bolje vidi
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Pa ove zadnja ssu bile i prevelike prema onima sta sam ih stavljala...
Stavit cu iste velicine ka i ovu(jer vecu neznam,dobro da sam i ovo uspila) samo cistiju i bolju... Nadam se da ce moja kornjacica ubrzo ozdravit... Slika ce bit tu ujutro...tamo oko 11-12 sati mozda i malo prije... pa udi i pogledaj
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Evo slike onog modrog ispod usta... al primjetila sam da mi to imaju i druge kornjace samo manje.. pa je to mozda normalno..al evo vidite..
Pisano: 27.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
A sta se tice onog crvenila na vratu..nema nikakve promjene od jucer... Samo danas sam primjetila da joj se digla koza.. ne kao kad im se minja koza nego drugacije..malo vise (al ne previse) i tvrde..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Jel to s odizanjem koze mora bit tako ili??
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nisam bio tu dav dana, bio sam u Slavoniji.
U vezi "betadine", neznam zbog cega to ginekolog mora propisati, ali ja sam shvatio da je u Hrvatskoj Betadina ono sto je kod nas u Austriji Betaisodona. Nadam se da je pitanje u vezi toga rijeseno. Sto se tice ostalih stvari. Rekao sam ti u svakom dosadasnjem postu o cemu se radi, da netrebas preveliku brigu i da ce to samo od sebe proci, cak i bez tretmana. Jedino sto je vazno uvjete poboljsati. To ukljucuje i odvojiti kornjacu od druge dvije. Ocekujes da se sve od danas do sutra rijesi kao da nije nista bilo. To je nemoguce. Nevidim razlog ti ista drugo vise pisati i tvrditi kada ta svoja pitanja neprestano ponavljas, bez da prihvatis sto ti se kaze. To je sve od mene u vezi ovoga.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Mast ide na recept..to i pise na njoj al su mi je isto dali bez recepta...
Ma virujem ti sve sta reces samo mi je zaj da mi kornjaca pati... vidim ja da si ti tu najiskusniji sa kornjacama i da najbolje znas...zato mi je i najdraze da mi ti odgovoris...al necu vise pilat kad kazes da je sve ok... Samo slikala sam mast (tu je negdi slika) i pise da je za opekline i ozljede (i crvene je boje) ...pa me smo strah da nisam uzela nesto krivo pa da pogorsam situaciju..jer vec dva dana mazem a nema bas promjene...al vjerojatno triba pricekat... Samo da nisam krivo uzela... Sorry sta sam te satrala sa svojim pitanjama... Jos samo kad bi mi tija rec jesam li uzela krivu mast...pa necu vise nista pitat...samo cu javit kako je kornjaca...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ajd sta brines, sve je to ok
cui me da je mast na recept, no nema veze. Ta mast je u prvom smislu za ljude. Rane, opekotine, infekcije, i slicno se maze njom. Pokazala je se jako dobra i za gmazove. Meni su rekli da je Betadina to sto je kod nas Betaisodona, zato spominjem tu mast. Nisi krivo uzela. Dobro je. Kad se tolio vec sikira, pobrini se da ima pravilnu rasvjetu. ili ako mozes iznesi akvarijum negdje na sunce, ali pazi da ima dovoljno vode da se nebi pregrijala i da ima skroviste.
Pisano: 28.05.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.