Pregledava ovu temu:
4 Anonimnih korisnika
Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
daj pa ne ignorira se sta kazes.. sve cu te poslusat samo pomozi.. pa moram se raspitat kad sam neznalica... PLIZZZZZZ
Pisano: 24.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
sad cu ti poslat na mail... daj reci titi da se ne ljuti i da pomogne,,, ako ne radi mene onda radi mojih kornjacica
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
pricekaj sporo ih stavlja... nemoj otic dok ti ne posaljem
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo, recicu ti zadnji put:
Tvoja kornjaca nije smrtno bolesna. Jedino sto trebas raditi je da joj napravis pravilan smjestaj, pogovotu lampu za suncanje koja ugrije dio kopna na 30-35 stepeni. To na vratu, to na nosu su sitnice koje ce same od sebe zarasti. To na nosu je moguce iz vise razloga, ili je druga kornjaca grize, ili je ozljedila nos od kamen, staklo ili bilo sto drugo u glavnom nije nista. To ce proci samo od sebe. Cak nije potrebno ni Betaisodonom mazati (pogovotu ne nos, tu bi vise stete nanjela nego sto bi dobrodoprinjela). To na oklopu se nevidi dobro ali koliko vidim takodjer nije nista strasno, to ce samo od sebe proici, pogotovu kada napravis mjesto gdje ce se kornjaca moci grijati na temparaturu koja je navedena. Posalji mi sliku oklopa na ovaj mail: pelodiscus@gmail.com , jedino nju, ostale slike nemoras jer se vidi da nije nista. I nemoj toliko panicariti, netrebas se uopste brinuti, osim da napravis odgovarajuci smjestaj i da pocnes kornjace hraniti odgovarajucom hranom.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
ne mogu ja nista Titi reci ali sigurno bi ti pomogao oko kornjaca ali ti si njihov gazda pa on mozda nece sada odg ali vjerujem da ce barem nesto napisati sto ce kornjacama pomoci necu jos otici
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
PUNO HVALA!!!!! Poslat cu ti slike oklopa sta prije...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Cim posaljem adi sve slike daih on stavi da se bolje vide tebi cu poslat slike oklopa
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
vidis Tito je ipak napisao on je vrsni poznavaoc kornjaca i dobar covjek sigurno
ja cekam taj mejl sa slikama pozuri otici ce mi FUFCIGOVANA LAMELA SA BLAJMINGEROM u mojoj centralnoj cjeli dan je upaljen
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
poslala sam ti slike..jesi primija??
|