Pregledava ovu temu:
6 Anonimnih korisnika
Re: MOLIM VAS POMOZITE!!!! |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
cula sam da veterinari neznaju bas o kornjacama... al bojim se da joj se ovo prosiri pa da mi krepane...
Pisano: 23.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja ti kazem nije nista, ti se i dalje bojis, sta da ti dalje pricam ?
Vodi je veterinaru
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
dobro, virovat cu ti... a sta mislis kad bi joj to moglo proc
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, kornjace izgledaju zdravo, ali ne drzis ih bas pravilno.
Bilo bi svakako dobro da procitas clanke o smjestaju i popravis sve sto ne valja: LINK Koliko je velik akvarij u kojem ih drzis? Da li imas grijac, UVA-UVB rasvjetu, filter? S cime sve hranis svoje kornjace?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa trebala bi da mozes prijustiti barem svjetlo,to jeste da postavis obicnu sijalicu reflektoricu da se mogu malo ugrijati i osusiti na kopnu to ti je jedna od naj bitnijih stvari a nije skupa a mozes i postaviti obicnu lampu iznad akvarija samo pazi da ne bude preblizu da se ne oprze
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
A hranim ih racicima...i onim malim crvenim i zelenim okruglim zrncima...ko oni stapici samo sitnije...
I sad jos nesto... upravo sam primjetila da su joj nosnice crvene... ko da joj je krv tekla pa joj ostalo..ako je to uopce moguce... to joj dosad nije bilo... pa sta je sad to... jadna moja kornjacica...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ako je ko tu daj molim vas napisite nesto ako znate sta joj je sad o sa nosnicama...
Jadna moja kornjaca, jos ce mi na kraju krepat...
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
prava hrana kornjaca je meso to jeste meso od ribe pilece meso i jos ali ne i svinjece a crvici su samo kao poslastica poslije glavnog obroka to jeste mesa a kada odrastu onda prelaze na biljnu hranu
a sto se tice nosnica sto su crvene neznam sta je dok ne vidimo sliku (ali nemoj malu) posto je danas dan kornjaca mogla bi je nagraditi malo dati joj mesa(nemasnog) i ako bih mogla staviti im lampu iznad akvarija sigurno bi bile puno zadovoljnije
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ja slikam lipu kvalitetnu sliku sa aparaton al nece mi je stavi pa je moram pogorsavat sa nekim programom da bi je stavilo..al neznam kako ispadne mala meni je u kompicu velika..slikat cu mu sad nosnice pa stavit..al neznam oce li se to vidit na slici
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.