Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Raphael |
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Ok, mislila sam da je ce joj biti ok da jede i malo povrca...ok...
Pisano: 21.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ma nemoj je sada navikavati,kada poraste jesti ce to kao luda,bolje je sada hrani mesom i crvicima
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Hvala Kori...
A kada smo kod hrane. zanima me koliko kolicinski mogu da mu dajem...citala sam da mu bacim pa koliko pojede...ali meni se to bas ne radi. Hranu mu dajem direktno i zanima me koliko bi trebalo davati...sada recimo...lupam...granula.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
A to je radila, kada ga je "prevarila". I to forsirati jeste lose. Kao i mnogi drugi sto cuju ili procitaju da kornjaca treba jesti "povrce", bez da se upitaju dali ima razlike izmedju vodenih i kopnenih kornjaca, a kamoli o tome dali mozda postoji razlika izmedju razlicitih vrsta. Povrce bi trebalo biti rijetko na spisku za vodene kornjace. U jednostavnijim rijecima, posadi neko akvarsijsko bilje u akvarij svpoje kornjace, Hrani je normalno hranom za vodene kornjace. Njoj kada se otvori apetit za bilje, sama ce poceti jesti.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
A kako se daje indirektno hrana ? Citiraj:
Onoliko koliko u par minuta pojede. Nikada toliko da se zasiti i da par granula ostanu
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Tito, forsirati znaci nekoga terati na nesto, a poznato je da zivotinje ne mozes tako lako forsirati i upravljati njima. Tako da je on verovatno bio gladan, ili mu se jednostavno svideo miris.
I izraz forsirati se obicno koristi za nesto lose, ja mu sigurno nisam otvarala usta i stavljala ovo unutra....Bilje njemu ne steti tako da ne vidim razlog za ovoliku dreku. Indirektno - bacis joj u vodu pa sta pojede pojede.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Ja nisam nikad ucio u skoli Hrvatski Jezik ili SrpskoHrvatski, zovi kako hoces. (Ich hatte das Vergnügen Deutsch zu lernen) Ipak mislim da vrlo dobro znam sto znaci izraz forsirati. Treneri forsiraju sportiste, Nastavnici ucenike, Mentor svog mentee itd. Ja ne vidim nista lose u tom izrazu. Citiraj: ...prevarila sam ga, ubacila parce zelene salate u njegove racice i posle je izvadila...pojeo je istog sekunda.... To si napisala i to jeste forisranje. Bezpotrebno to radis, i da netrebas to vise, to sam ti i napisao, nista drugo. Citiraj: nisam otvarala usta i stavljala ovo unutra....Bilje njemu ne Ne znas sto je dreka, inace nebi koristila taj izraz za moje postove. To smatram osobnom uvredom i ljepo bi te zamolio da te izraze u mom smjeru ne upotrebljavas jer ni ja tebe na nazivam svakim izrazima. Ni u jednoj rijeci nisam spomenuo da si takve (otvaranje usta i slicno) stvari radila. Sa izrazom da bilje njemu ne steti bio bi malo oprezan. U sustini je tocno ali se nesmije uzeti zdravo za gotovo. Ali ocito znas vise nego ljudi kojima je to zivotni hobi. I doista nevidim svrhu za ovaj forum kada ste svejedno svi toliko pametni da vam se ne smije nijedna rijec reci koja nije po vasem misljenju bez da dignete nos i da se uvrijedite. Kada vam se napise da "niste nista lose" uradili ili "da je ok" onda vam je srce na mjestu i nedaj boze da se netko javi tko ce vas na neku gresku upozoriti. Na kraju krajeva sta imate meni vjerovati sto ja kazem ili pisem. Nemam ja pojma sto je kornjaca....
Editirano od TITO on 21.05.2009 15:39:42
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Dreka je samo bezpotrebno dizanje prasine. I nije bilo pogrdno, i nije bilo upuceno samo tebi...Ja znam da se ti brines za sve kornjacice ovde...
A sto se foruma tice, niko ovde nije dosao da slusa (cita) necije pametovanje i prebacivanja, vec da nadje odgovor na neka...manje ili vise razumna pitanja. A tebi puno hvala na odgovorima i do sada i za ubuduce.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Dok si na ovom forumu, morat ces slusati moje pametovanje i dakako moje odgovore.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.