Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Problemi! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
da kli je hranis kvalitetnom hranom i da li onu drugu hranis vise probaj ih odvojiti nekoliko dana
Pisano: 23.05.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
mislim da i kornjace noci zele malo spavat p im ugasim svijetlo
Pisano: 23.05.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Lijep pozdrav svima,imala sam veliku potrebu da vam se javim i trebam neciju pomoc.
Naime jednoj kornjaci su se zatvorile oci totalno.Nateknute su vec mjesec dana i nema promjene nikakve. Drzim ih u 50l terariju,imaju grijac,i cijalicu,kopno i sljunak . Posto nemam filtere ja im vodu mijenjam svaka 2 dana i sipap im uvijek stajacu. Takodje im stavljam kapi u vodu za ocvrscivanje oklopa... e neznam vise sta da radim...
Pisano: 20.11.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kapi za ocvrscivanje oklopa nece pomoci kod upale ociju..
Treba da budes srecna sto su zive jer mesec dana nije bas malo...zato bih ti predlozio da posjetis veterinara i raspitaj se za masti za oci...
Pisano: 22.11.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Bila sam kod veterinara,nije mi nista znacajnije rekao sto sam ja vec znala ili procitala na forumu.Prepisao mi je da joj mazem oci
Chloramphencinol.... i mazem vec 15 dana ma nista nikakvog pomaka. I cesto joj oci cistim kamilicom! Vodu mijenjam redovno Neznam vise sta da radim :(
Pisano: 29.11.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pazi, ako joj mazes oci sa mascu...valda ti je jasno da je ne smes odmah vratiti u vodu vec je drzati na suvom bar pola sata da se mast ne sapere u vodi...
Pisano: 30.11.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Naravno da je ne vracam odmah u vodu,pa ne bi imalo nikakvog efekta.Evo opet sam isla i dade mi sad neki losion za natecene oci.Tartabel.
Vidjet ce mo koliko ce upalit
Pisano: 08.12.2007
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ja imam problem..moja kornjača pokušava nešto izbaciti iz sebe-nije u pitanju izmet ,već nekakav crni mjehur,ako se to može tako nazvati..ima li ko kakvu ideju o čemu bi mogla biti riječ?zabrinuta sam poprilično
Pisano: 10.01.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ja iskreno ne znam o cemu bi moglo biti rijeci ali predpostavljam da je nesto pojela? neki kamencic ?
Pisano: 10.01.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.