Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Detalji akvarijuma?? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
evo u pon idem kupiti akvarijum...cim kupim slike dolaze
Pisano: 25.04.2009
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
to zlatko obavezno stavi slike i meni ces reci cjenu uva-uvb neonke ako je kupis moze li zlatko
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
moze...naravno
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Uglavnom sve klasicne T8 neonke za gmazove sadrze oba dijela spektra. Cijene ovise o trgovini u kojoj kupujes, o proizvođacu i o samoj duzini (jacini) neonke. U Zg. su najjeftinije Sylvania Reptistar neonke u trgovini dobavljaca: LINK (klikni na Cjenik proizvoda). Konkretno ne znam niti za jednu tvrtku koja bas salje za BiH, mozes eventualno poslati upit na http://www.exoticum-anima.hr/ ili http://www.nsexotics.net/ Bilo bi najbolje da se raspitas u lokalnom pet shopu, mozda ti oni mogu naruciti ako trenutno nemaju u ponudi. Imaj na umu da je te neonke potrebno mijenjati svakih 6-9 mjeseci jer prestaju isijavati potreban spektar.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
5.0
Pisano: 27.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
hvala druze Tito
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo razočarani sam se vratio iz zoo shopa u puli jer nisam nista kupio naprotiv najveci akvarijum je 50*25*25... ...130kuna nisam uzeo nista i odluci sam da cu u subotu otici kod staklara nego moze neki savjet koja dimenzija...hvala svima na odgovorima
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Ako misliš nešto uzimati ozbiljnije (ovisno o cijeni kod staklara) mislim da ti je jedino rješenje kupiti ili u Zagrebu ili u Rijeci (ako ima u Rijeci).
Ja sam u Osijeku slučajno naletio na komplet po cijeni od 1699kn, pa sad eto ti vidi. I meni je to bilo puno, ali kad sam stavio sve na papir i iz vlastitog iskustva sa pravljenjem akvarija od strane staklara....ipak sam se odlučio za ovako što. S time da ću uskoro morati vjerojatno uzeti jači (vanjski) filter, ali otom potom, trebam malo prvo ovo čudo otplatiti :) http://www.eheim.de/eheim/inhalte/ind ... y=liniendetail_28412_ehen i to ovaj oznake 100, od 180 litara je naš. (ne znam da li smije tu ići direktan link, pa ako treba nek ga modovi obrišu ili stave spoiler) evo tu ti je link. mislim da je to ok cijena za komplet, ne znam sad, ali koliko sam gledao mislim da je to dobra kupovina
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ovaj kanister filter eheim 3 profesional je ko kompjuter covjece
samo nisam nigdje nasao cjenu i hvala za link
Pisano: 28.04.2009