Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: DA LI JE BOLESNA? |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Nažalost, bolesna je. Vjerojatno se radi o upali pluća. Pothitno joj moraš, da bi imala šanse za preživjeti, kupiti stakleni akvarij, barem 50l da u njega možeš staviti grijač, koji je neophodan.
Staviš joj neki kamen ili komad drveta za kopno koji možeš grijati sa stolnom lampom (koju već imaš). Temperatura vode se mora povisiti, ali to čini postepeno nemoj baš odjednom do 28°C, a kopno na 3-5 stupnja višu. Baš mi je žao zbog kornje , ali učini ovako i bude se ona oporavila, pa ćeš malo pročitati ovdje po forumu kako se pravilno drže vodene kornjače. Sretno
Pisano: 20.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Kikice hvala na odgovoru. Kornjačica mi je živnula. Počela je da jede. Pliva. Ali sam joj lampu držala non stop upaljenu, a soba u kojoj je držim se još uvek greje. Tim malim stvorenjima treba puno toplote. Izgleda da ipak nije upala pluća. Ne zeva više i ne ispušta mehuriće. Intenzivno radim na nabavci akvarijuma i grejača vode.
Pozdrav
Pisano: 21.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ubuduce nemoj ostavljati lampu da gori cijelo vrijeme, kornjaca mora imati ritam dana i noci. U ovom slucaju je pomoglo, ali nemoj da to postane praksa. Nabavi grijac sto prije!
Pisano: 22.04.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Baš mi je drago da je bolje!
Sad još samo da nabaviš sve što joj treba i ne bude više problema.
Pisano: 23.04.2009
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.