Pregledava ovu temu:
3 Anonimnih korisnika
Re: MRTVA vodena kornjača u pet shopu! |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
To ti je nazalost tako i to nije slucaj samo sa kornjacama.
Pisano: 23.06.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
To nije nista cudno.Ljudi koji rade u Pet sopovima muce zivotinje
Pisano: 09.11.2008
|
|||
kornjace i ribice najlepsi deo moga zivota
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
U Tuzli imamo koliko znam četri pet shopa,... no samo je jedan sa adekvatnom opremom i uvjetima ostala tri su užas božiji....naravno u njima životinje samo pate...
Pisano: 02.02.2009
|
|||
BOG
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
U splitu ima krcato pet shopova, a nijedan ne valja, o prodavacima da ne pricam. Muz mi je nekidan bio u jednom od njih. Osim sto je zapazio na ocigled bolesne kornjace, kupio je skupu platformu za nase kornije a kada je doma otvorio kutiju imao je sto i vidjeti, pola djelova je nedostajalo. PREZALOSNO!!!!!!!!
Pisano: 07.02.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ma ja kada samo otisao da vidim ima li sta od akvarijuma za kornjacu moju i tamo se prodaju pirane jedno 2 ili 3 su bile mrtve u plutale su a prodavacice samo prolaze pokraj toga!!!Jedna je zenska htijela uvaliti mom frendu bolesnu kornjacu
Pisano: 08.05.2009
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
u Sarajevu nisam cuo ni za jedan ovakav slucaj jer su kornjace rijetke a ostale se zivotinje drze u adekvatnim uvjetima a sada je jos bolje od kada je uveden novi zakon sada se sve kontrolise i nema nelegalne prodaje zivotinja
Pisano: 08.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ma ovu kornjacu koju imam je moj brat kupio kada su zavrsili maturalno normalno se tu kupe ribice pa ih stave pa crknu za 1 tjedan ali su se ovi iz razreda moga brata odlucili za kornjace i uzeli su i tada su kostale jedno 50 kn a to je jedno prije 3 ipo godine i prije toliko godina uvijek kada sam dosao u taj pet shop uvijek su imali kornjaca bas uvijek...a sada jedva da nades nesto tamo od opreme za kornjace...prije par mjeseci sam isao i bile su isto kornjace i dodu 100kn sada...ne kuzim zast!!!sta ne uvoze se ili sta??
Pisano: 17.05.2009
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
ja sam nedavno bila u jednom zoo shopu u centru grada (split) ... i voda u kojima su stale kornjace je bila toliko sporka da su se kornjace jedva vidile...
Pisano: 30.05.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
ma da ti radnici sto rade tamo u tim peth shopovima oni ne mare za tamo sve te zivotinje samo cekaju kraj radnog dana i odu doma ali ima negdje di bas se trude i sve...
Pisano: 06.06.2009
|
|||
zlatko__hr
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.