Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Kopnene kornjace - prodaju se u HR ? |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Koliko košta sada jedna mlada čančara...
Pisano: 31.01.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Hvala na informaciji...
Pisano: 02.02.2009
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
ponuda: 15 ak kornjaca, uzgojene u hercegovini ako ima zainteresiranih nek se jave preko PP ;)
Pisano: 11.08.2010
Editirano od stanikic on 11.08.2010 18:03:43
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa nije ovo Pik.ba niti Market.ba
Pisano: 11.08.2010
|
|||
Rajvosa moj aqvarij WC je naj stra
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Mogu li nesto pitati??? Kako nabaviti papire za drzanje kornjače čančare???? Jer imama dvije velike kornjače koje žive u mom poprilišnom velikom vrtu sa bazenom za ribice i jednu jako malu koju držim u kavezu sa zemljom, kamenom kučicom i s više vrsta biljaka.
Pisano: 07.06.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Papire nije moguce nabaviti ako si do kornjaca dosao na ilegalan nacin, jer da se do papira moze doci samo tako njihovo postojanje ne bi imalo smisla. Da bi kornjace imale papire moraju biti iz legalnog registriranog uzgoja.
Predlazem ti da prgledas sljedece linkove jer preko 90% ljudi koji drze cancare ih hrane pogresno: Ishrana kopnenih kornjača (Testudinidae) Osnovna prehrana kopnenih kornjaca
Pisano: 08.06.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Hvala ali vec znam dosta o njima !!!!A sto se tice papira neznam jedna od tih kornjača mi je sam dosla u vrt i mi smo je počeli hranit i tako živi več 3 godine i ne odlazi.A za druge moram pitati susjedu koja mi ih je dala.I da jos jedno pitanje sto ako mi se izlegnu male kornjače jer imama mužjaka i ženku to sam neki dan sazno kada su se pohvatale?
Pisano: 08.06.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Napisao si da ih hranis, ako im dajes voce i povrce ne hranis ih pravilno...
Ako zivis negdje u primorju nije cudno da kornjaca dosece u vrt, i sama se nastani ondje. Međutim protuzakonito je tada tu kornjacu ograditi i onemoguciti joj da sama izađe iz vrta. Mlada cancara iz uzgoja sa svim rodnim listom i CITES-om ima vrijedno od oko 100-150 eura, tako da ako ti ih je susjeda samo tako poklonila nisu legalne. Koliko znam dozvolu za legalan uzgoj i prodaju ima samo obitelj Kanizaj iz Pule. Ukoliko zivis u primorju najbolje bi bilo male cancare odnjeti sto dalje u divljinu.
Pisano: 09.06.2011
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Da ali ja njima berem djetelinu i ostalo ili je pustim na nekoliko sati da šeče i jeda a ja ju gledam da je slučajno nebi neki pas pojo ili zgazio.sto se tice one koja je dosla kod nas do prije 30 godina sto sam sazno jucer jer mi je rekla nona nju smo vec pustali da izađe van našeg dvorišta ali sa brzo vračala.Mislim da joj ništa ne fali jer joj dopuštamo da uđe u našu kuč i slobodno šeče a nekad zna i sa psima doć u njihov krevetič i zna biti snama dok gledamo televziju i radi što god želi.A malu sam mislio još malo držat tok ne na raste jer bi je u šumi mogo pojesti bilo koji strvinr ili slično.
Pisano: 10.06.2011
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.