Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: mala zelena radost:) |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav i dobro dosla!
U kakvim uvjetima drzis svoju kornjacu? Opisi akvarij, opremu, prehranu da ti mozemo pomoci.
Pisano: 31.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Sa deset mjeseci nemožeš spoznati spol kornjaće...Za to ćeš pak morati pričekat....
Pisano: 04.11.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Sa deset mjeseci nemožeš spoznati spol kornjaće...Za to ćeš pak morati pričekat.... Spol se ne prepozna na starosti o kornjace, nego na velcini. Znamo da kornjace koje zive kod covjeka budu vecinom pre brzo velke. Nemora znaciti da sa 10 mjeseci se nemoze nista o spola viditi.
Pisano: 04.11.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
evo mene:)zabooravila sam lozinku i pokusala da mi je posaljete ali nece pa sam otvorila nov nalog..
zanima me par stvari..znam da ste rekli da je najbolje da budu same-znaci da im uopste nece smetati ceo zivot da se ne pare?moja kornja jeste po godinama mala(sad ce prvi rodjendan) al kao sto je ranije uvek skakala kad prislonim prst na aq da ga pojede sad odma krece da "trese ruke" sto sam shvatila iz necijeg posta da je ritual parenja?kornja je narasla nekih 10cm.. drugo..trenutno imam unutrasnji filter i znam da treba da kupim spoljasnji pa me zanima koji da uzmem?vidim da spominjete eheim pa bih htela ako mozete da mi navedete sta tacno da trazim u pet shopu,znamo da uglavnom ne daju najbolje savete pa ne bih volela da kupim pogresan filter..
Pisano: 22.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Poslao sam ti novu lozinku u privatnoj poruci na nick Tina.
Kad se logiras opet sa starim nickom ovaj (Tina) cu ti izbrisati. Kad se logiras promjeni lozinku opet u neku koju samo ti znas ... i koju neces tako lako zaboraviti. Sto se tice "udvaranja". Ako je kornjaca stvarnmo samo godinu dana stara, onda je to maklo teze, ali nije nemoguce. Predpostavka da se radi o muzjaku, ali zna se desiti da se zenka zenki udvara. U vezi filtera, vazno je koliki ti je smjestaj, nevrijedi ti kupiti filter dok neznas kolicinu vode koju imas
Pisano: 22.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo moje kornjaće su stare dvije i pol godine i još nisam siguran kojega su spola a oklop je dug 9cm, i ja sam se prevario kada sam mislio da se spol može razaznati za deset mjeseci,..Mjerio sam im posljednjih godinu dana svaki mjesec pomičnim mjerilom dužinu oklopa i ustanovio da prosjećno na mjesec im oklop raste 3milimeta..
Pisano: 24.12.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.