Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Dno Predhodni Topik Sljedeci Topik
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
Re: Trenutki s kornjačama |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Prvo, Kornjace definitvno nerazumiju nas jezik, jer imaju svoj jezik ili svoj nacin komunikacije!
To su reptiljije i vole svoj mir! Citiraj: S kornjačama se možete igrati,stavljati ih u kadu,prskati Pitam se stvarno odkud ti ideaju da je kornjace igracnka! Pusti zivotinju na miru, nemoj vaditi caba iz svoga teritorija. Uzmi sebi jednog pas-a, imaju ih dosta u dom-zivotinja, sto traze jedno kodkuce! Nevjerujes kako patis kornjacu ako je non-stop vadis iz akvarij-a. Kornjaca u datom momentu nezna sta hoces snjim, prvo sta kornjaca osjeti je STRAH, ako mene pitas.
Pisano: 11.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Matea, neznam koliko imas godina 10, 12 ili 14, svejedno je, dobices od mene isti odgovor kao sto bi dao nekoj 40toj godisnjoj. Odkud ti ta apsurda (citaj: glupa) ideja da napises ono gore citirano ? Od kud ti pravo tvrditi "... nije tako" ? Kako se usudjues doci na forum i takve gluposti od sebe davati ? Kornjaca je divlja zivotinja, niti razumije niti cuje sto joj ti govoris! Ako vadis kornjacu iz svog akvarija da bi se igrala snjom, da "se prskas snjom u kadi" onda samo mucis tu jadnu zivotinju. Ako zelis dobro za svoju kornjacu, citaj po forumima i nauci se kako se treba vladati sa kornjacom. A najprije bi ti savjetovao da poklonis kornjacu nekome tko ce se bolje brinuti za nju (jer za tebe definitvno nije kornjaca) i da zamolis mamu i tatu da ti kupe plasticnog delfina, pa se snjim prsci u kadi do mile volje ... on ce vjerovatno i razumjeti sto mu govoris. Ovaki postovi mi dizu tlak. Moglo bi se cak pomisliti da me osobno netko namjerno zeli zezati (podsjecam na Beticu)
Pisano: 11.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
sve sto si rekao je ok ali sigurno postoji nesto nemislim mucenje kao prskanje i to nego nesto na primer TA VEZA otkud ona od cega ste zavoleli kornjace sigurno postoji nesto bez mucenja (jos jedan primer)
Kornjaca je bolesna a ti ili bilo ko sa foruma je vodi kod veterinara i on je izleci zar to nebi bio divan trenutak? Zar to nebi prijalo zivotinji lek posle dugog pacenja? Svako ima svoje divne trenutke cak i kornjace,bez obzira dali nas razumeju ili ne Nadam se da sam nesto razjasnio
Pisano: 18.12.2008
|
|||
Kornjace su zakon
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
sve sto si rekao je ok ali sigurno postoji nesto nemislim mucenje kao prskanje i to nego nesto na primer TA VEZA otkud ona od cega ste zavoleli kornjace sigurno postoji nesto bez mucenja (jos jedan primer) Malo si ti tu pobrkao stvari kako bi se reklo... Drugo je kada ti odvedes kornjacu kod veterinara tj. izlijecis je pa si srecan sto je kornjaca ok...to nije "divan trenutak sa kornjacom" i sigurno nije "divean trenutak za kornjacu" koja je divlja zivotinja i koja je samo prosla kroz jednu fazu stresa...to je samo divan trenutak za tebe (nazovimo ga tako) Pogotovo ovo sto Matea pise -.- prskanje u kadi... o boze pa se onda pitate poslije "zasto mi je uginula kornjaca? sve je bilo ok"
Pisano: 18.12.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
imam ja jedno pitanje kako se kornjaca oseca kada je ubacite u bazen pun hrane (all u can eat buffe)?
Pisano: 19.12.2008
|
|||
Kornjace su zakon
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ej, mani te se tih gluposti na ovom forumu.
Ne podnosim to. Tema zakljucana!
Pisano: 19.12.2008
|
|||
|
Registrirajte se da bi komentiraliTopic is Locked
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.