Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Dubina |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
oooo zasto sve ne stavim u 1 post ccc,,,,,,
ja iii onaj ovo poslje crva bez kamencica da malo pratim imali ih ponovbo imala sam dobre ideje za dno bilo je svakakvih ali su ih alge unistile pa mi ih je bilo mrsko prat jer se svo kamenje opadalo itd... sad je samo stkleno kamenje zbog algi
Pisano: 30.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Gledaj, nije sad poanta da te itko ovdje grdi. Ovo je forum koji se bavi pravilnim drzanjem kornjaca u zatocenistvu i ako ne drzis kornjace kako treba naravno da cemo ti to reci. Akvarij ti je vec sada "na knap", skupljaj novce za veci smjestaj. Ako si ne mozes priustiti skupi akvarij uvijek mozes kupiti veliku jeftinu plasticnu posudu i u tome ih drzati. Kornjace jednostavno trebaju veci prostor za plivanje. Nije dobro da stalno diras kornjace, vadis i premjestas negdje drugdje jer je to stresno za njih. Da li imas grijac i UVA-UVB rasvjetu?
Pisano: 30.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
imam hvala na savjetima
Pisano: 31.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Evo slika :)
Pisano: 02.11.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
jos....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Da li je ova crvena linija izmedju ociju normalna? :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
jest i moja ima to ,,,,lijep aq a josh lijepsha kornjaca bash je cute kad se sjetim vremena kad su moje bile tolisne ,,,,samo nisam sigurna za dubine jeli ti potrebna tolika
Pisano: 03.11.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ovo izgleda odlicno, jos samo nabavi svu potrebnu opremu. Mozes opisati kako je to izvedeno, tip kamena, kako je lijepljen?
Crta na glavi je normalna. Sto se tice dubine sto vise-to bolje.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Prvo da se zahvalim na pohvalama... Mada jos ce malo da se uredi dona, posto mi je suvise prazno, a i kornjaca je jos uvek mala tako da ce imati dovoljno mesta za plivanje i ako se ubaci nesto :)
Sto se tice opreme sve je nabavljeno, samo jos da se uklopi u poklopac, i milina :) Sto se tice kamenja ne znam jer nisam licno radio, ali saznacu pa saljem informacije... Pozdrav!
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.