Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: Dubina |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, crvenouhe bez problema odmah mozes staviti u duboku vodu. Prvo ih stavi na kopno pa neka one same uđu.
Pisano: 25.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Hvala Kori na uvek brzom odgovoru!!
Pozdrav!!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nije problem, za koji filter si se odlucio? Ako mozes postavi slike novog smjestaja.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Povremeno aktivan član
|
Odlucio sam se za unutrasnji filter.. Covek ima velikog iskustva, tako da mu verujem da ce lepo raditi :D Trenutno cekam da voda odstoji pa pustam malog u novi dom :D Cim se to desi (a neizvesnost je sve veca :) )padaju i slike :)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
moraju li ima ti veliku dubinu moje su oduvjek u dubini oko 10 ili 15 cm mogu da se izdignu i da udahnu zrak i te visine je i kopno a kad bi vishe sipala kopno bo se preplavilo a onda bi morala cijeli aq ponovo praviti puno posla ?? odg pla
Pisano: 30.10.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ako su ti kornjace jos male 10-15 cm moze proci, no kada odrastu potrebna dubina ce biti 30-40 cm.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
pa nisu bash male imaju oko 9 cm nezz aj mislim da su navikle na tu dubinu nebi sad cijeli aq mjenjala zbog toga
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
A kojih je dimenzija akvarij, koliko litara ima?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
dimenzije su 60 cm dugacak 40 sirok i 30 visok znam da cete me sada svi grditi premalesan je za njih zakrzljace i itd.... postujem ali ja mislim da je njima to dovoljno s obzirom da josh nikad nisu bile bolesne da su normalne velicine za te godine i da dosta vremena provedu i na kopnu a svako malo ih vadim u terarij koji sam ima sama napravila ,, kada su u vodi sretno plivaju jedu ko ludeeeee imaju svijetlost i filter pogled na sobu itd... (mjenjala sam im dosada 4 aq) svi cete misliti da sam ne odgovoran vlasnik ali ne fali im nista sto se tice zdravlja hrane i ljubavi
ps: jedini problem bio je ovaj sa crvima,,,
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.