Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Pelodiscus sinensis |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav,
a sto se dogodilo sa proslom kornjacom? Opisi uvjete u kojima si je drzao, prehranu... U Hr. trenutno nema za kupiti mlade Pelodiscus sinensis, ali ima za udomiti odraslih kornjaca. Mekooklopna kornjaca nije za pocetnike, ona ima dosta posebnih potreba sto se tice drzanja i uzasno je agresivna. Za odraslu kornjacu je potreban akvarij od minimalno 150 cm duzine, dakle 400 do 500 litara. Pod obaveznu opremu spada i jaki vanjski filter. Za drzanje takve kornjace moras imati prostora, novaca i vremena.
Pisano: 14.09.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Imao sam ju prije 10ak godina, bio sam kikan. Odmalena se bavim akvaristikom i sasvim slucajno sam naletio jednom u pet shopu na tu kornjacu i kupio, drzao sam ju skupa sa ostalom florom i faunom akvarija. Nije nikad bila agresivna prema ostalim stanarima jedino ponekad prema mojim prstima :). Porasla je i nisam ju imao gdje vise drzati i moji su ju poklonili nekim prijateljima koji su imali ogroman akvarij.
Prostora, vremena i novaca imam, ali SVATKO govori kako su jako agresivne tako da odustajem od svog nauma da ju nabavim.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Kornjace su zivotinje za promatranje, nisu za razvlacenje po rukama, pogotovo mekooklopne kornjace. Njih diras kad bas stvarno moras.
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.