NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
91 korisnika su online (38 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 91

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Pelodiscus sinensis
Početni član
Početni član

See User information
Pozdrav svima!

Imam jedno malo pitanje vezano za te mekooklopne kornjace. Gdje se moze nabaviti, ja sam iz Osijeka. Davno prije sam imao jednu i htio bih opet nabaviti i ne vidjam niti u jednom pet shopu. Uzgaja li to tko ili mozda zna nekoga tko ima za prodat ili me makar uputit.

Hvala

Pisano: 14.09.2008
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Re: Pelodiscus sinensis
Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Pozdrav,
a sto se dogodilo sa proslom kornjacom? Opisi uvjete u kojima si je drzao, prehranu...

U Hr. trenutno nema za kupiti mlade Pelodiscus sinensis, ali ima za udomiti odraslih kornjaca. Mekooklopna kornjaca nije za pocetnike, ona ima dosta posebnih potreba sto se tice drzanja i uzasno je agresivna. Za odraslu kornjacu je potreban akvarij od minimalno 150 cm duzine, dakle 400 do 500 litara. Pod obaveznu opremu spada i jaki vanjski filter. Za drzanje takve kornjace moras imati prostora, novaca i vremena.

Početni član
Početni član

See User information
Imao sam ju prije 10ak godina, bio sam kikan. Odmalena se bavim akvaristikom i sasvim slucajno sam naletio jednom u pet shopu na tu kornjacu i kupio, drzao sam ju skupa sa ostalom florom i faunom akvarija. Nije nikad bila agresivna prema ostalim stanarima jedino ponekad prema mojim prstima :). Porasla je i nisam ju imao gdje vise drzati i moji su ju poklonili nekim prijateljima koji su imali ogroman akvarij.

Prostora, vremena i novaca imam, ali SVATKO govori kako su jako agresivne tako da odustajem od svog nauma da ju nabavim.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Kornjace su zivotinje za promatranje, nisu za razvlacenje po rukama, pogotovo mekooklopne kornjace. Njih diras kad bas stvarno moras.

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum