Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: samo ,,štangice,, ili... |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
sarkazma. I pogotovu ne tamo gdje mu uopste nije mjesto. Osim toga, zar mislis stvarno da jedna babykornjaca moze savladati jednog skakvca ili glistu? Neda mi se sada svaku recenicu posebno odgovarati, ali u sustini. Te "stangice" se na nasem valjda kazu granule (njemacki:sticks). To je kupovna hrana, koja se naravno moze davati kornjaci. Ali samo sporedno pored druge hrane. Tocno je skripta rekla, hrana treba biti raznolika. Ako hranis kornjacu kako treba, netrebaju ti nikakvi posebni vitamnski preparati. Kornjace su ti male predpostavljam, mozes sigurno u petshopovima uzeti one larve od komaraca i tako te slicne stvari koje su za akvarsiticke ribe. Sa tim se takodjer moze jako ljepo hraniti kornjaca. Biljnu hranu uzimaju te kada su starije. I ovdje vazi vodene biljke (one koje se koriste za akvarsitiku) su najbolja biljna hrana za vodene kornjace.
Pisano: 24.08.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Puzeve joj nesmijes davat precesto,puzevi sluze kao poslastica(TITO ispravi me ako sam pogrijesio).
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Aha, jesi. Puzevi su dobra hrana. I meso i kuciste puzeva. (podrazumjeva se da nijednu hranu nije dobro iskljucivo davati)
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Kad vec dajkes savjete, onda molim bez Ne nije to sarkazam. To je vise jedna pomoc za razmisljane. Sa background dali je to "Artgerecht". Da te male kornjacice mozda nece uspiti to pojest. Ali vid, jel stvarno mislis da ove kornjace ce jedan strav i normalan rast imati? Kod covjeka vecinom kornjace puno brze rastu, tak da ce te informacije i trebati i mozda ni u godini. I nisam rekla da se te stangice nikako netreba hraniti, samo trebalo bi se trudit malo manje hraniti to. Kornjaca treba raznoliku izhranu. Kao sto si rekao. I da, te larve su super za male kornjacice.
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Dali mozda znate kako bi mogao uzgajat babure?
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
To jeste sarkazam, i to onaj jeftini na pogresnom mjesto. Privileg srakazma i arogancije ostavljam ipak isljucivo za sebe. Ljepo cu ti sada jednu stvar objasniti. Od kako si dosla vamo, pokusavam ti neke stvari objasniti koje ti nezelis ili neces da shvatis. Ni na jednom mjestu ja nisam napisao da se te granule iskljucivo mogu davati. Nemam niti volje niti vremena svaku moju recenicu 15 puta objasnjavati samo zato sto si je ti preokrenila. Ili citiraj moje izjave u potpunosti, ili nemoj nikako.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Nebih ti to znao reci, ako te bas zanima, idi na www.akvarij.net/forum i pitaj tamo terariste. Mada je pitanje dali ti se to uopste ispalti za kornjace uzgajati, jer im to nije glavna hrana. Poz, M.
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Dali mozda znate kako bi mogao uzgajat babure? Nisam sigurna dali sam te razumila, jer neznam tacno sta znaci uzgajat. Ali probat cu ti odgovorit. Ja samo to tako uradila. Uzela sam jednu Plastiku i rupice ubuzila tude. Onda sam otivsla u zumi i uzela sam zemlje i stavila u tu plastiku. Onda sam nasla jedno staro drvo i odkinila jedan dio o tome ispot toga su vrvilo te "babure". Par puta u sedmicu sam umokrila malo u toj plastiku, jer one vole mokro. Ponekad sam onda novo dio o starog drveta stavila. Tak da su se dobro i raznozavale. Nadam se da sam ti mogla malo pomoc. Citiraj: Mada je pitanje dali ti se to uopste ispalti za kornjace uzgajati, Smatram da nema bas jedna "glavna" hrana. Ja svasta hranim. Ured svaki dan nesto drugo i druge biljke. I drzati te "babure" stvarno nije velik rad. Samo naravno prioritete su mi bili puzeve da se ranozavam, ribice, male skakavce, rakove i razne vodene biljke.
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Nisam te bas razumio,ali evo sta sam razumio pa me ti poslje ispravi ako nisam nesto dobro shvatio,znaci uzmem neku plasticnu posudu,na vrhu te posude izbusim rupice za zrak,zatim unutra stavim zamlje i kada sve to napravim unutra stavim babure.Evo to je to sta sam ja razumio ali nisam razumio cime cu ih hranit i dali moram unutra stavit neko drvo ili kamen da se mogu sakrit.Dali moram stavit zemlju ili mogu pustit bez zemlje.
Ma trazio sam ja na akvarij.net "uzgoj babura" i isto su rekli da ih nema potrebe uzgajat ali ja zivim u Delnicama i ima samo jedan pet centar gdje jedva da imaju hranu za kucne ljubimce a kamoli da ce imat cvrcke,brasnare...pa mi se to isplati uzgajat. |
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.
You ne moeš use topic type.