Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: vrsta kornjace-pomoc |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Jeste scripta u pravu si.
Pisano: 27.07.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
Ja imam istu takvu kornjacu. Nasao sam je na obali MORA!!!
Hranim je samo racicima, jer je isuvise mala za "stapice" (nesto kao suvi hleb velicine kapsule). Zanima me sledece. 1. Da li je zutouhim kornjacama potreban akvarijum/terarijum u kome ce voda biti duboka, tacnije, citao sam da je pozeljna dubina 120 cm. 2. Da li za kopno moze da posluzi sitan pesan ili moraju biti bas sitni kamencici...ili je dovoljan kamen? :) 3. Moja kornjaca ima oko 4-5 meseci. Cime bih jos osim racicima mogao da je kranim? :)
Pisano: 18.08.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Netko ju je vjerojatno odbacio. Kornjaca nece dobro zavrsiti budes li je hranio samo sa racicima i granulama. Njoj treba meso. Prouci podforum o prehrani, tamo ces pronaci sve potrebne info.
Za odrasle kornjace je dovoljna dubina od 40 cm. Vazno je da je smjestaj dugacak 150 cm da ima mjesta za plivanje. Nema pretjerane veze od cega je kopno za suncanje. Vazno je da se kornjaca skroz moze osusiti na njemu te da ima pravilnu temperaturu i rasvjetu (UVA-UVB). Kada kornjaca naraste i ako bude zenka bit ce joj potrebna kutija sa pijeskom za polaganje jaja.
Pisano: 19.08.2008
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.