NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
56 korisnika su online (15 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 56

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

Geochelone Sulcata
Početni član
Početni član

See User information
Pozdrav, ja sam nov na ovom forumu. Kucao sam u search o ovoj vrsti i video sam da bukvalno ima minimalno informacija.
Naime, pre nesto jace od nedelju dana sam bio u Budimpesti i nabavio dve male sulcate. Zanima me sta vi mozete da mi kazete o ovoj vrsti i o njihovoj pravilnoj negi?

Za sada nalazi se u terarijumu koji ima grejac, lampu koja greje i potrebne stvari kao sto su posuda za vodu, kucica i td. Ostalo mi je jos da nabavim UVB sijalicu i da je namestim. Hranim je svaki dan sa zelenom salatom i rukolom i vrlo je aktivna, jede sve sto nadje od hrane u teraijumu i trci non stop sto su valjda neki znaci da je zdrava. Jedina greska koju sam napravio jer nisam znao da ne sme - stavio sam je u isti terarijum sa svojim 5 cancara ali sam odma nakon jedne noci dobio informaciju da ne smeju da se mesaju dve vrste pa sam napravio za nju poseban terarijum. Nadam se da nisu prenete nikakve bakterije za tako kratko vreme.

Smanjena slika

Da li se neko razume u ovu vrstu i ima nesto da mi preporuci oko drzanja? Pustinjska je kornjaca, ne ide u hibernaciju i trudim se da joj odrzavam temperaturu terarijuma non stop oko 30 stepeni i vise..

Pisano: 25.10.2017
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum