NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM GALERIJA KONTAKT

Registrirajte se na Kornjace.com!    Login  
Main Menu
Who is Online
109 korisnika su online (33 korisnika pregledavaju Forum)

Članovi: 0
Gosti: 109

više...
O kornjacama

Aktualno u forumu

Pregledava ovu temu:   1 Anonimnih korisnika

« 1 ... 4 5 6 (7) 8 9 »

Re: početnik nad početnicima-brza pomoć potrebna
Regularni član
Regularni član

See User information
sa strane

Dodaj datoteku:

jpg  DSC00102.JPG (61.40 KB)
467_4865738eb2436.jpg 640X480 px

Pisano: 28.06.2008
Twitter Facebook Google Plus Linkedin Del.icio.us Digg Reddit Mr. Wong Vrh

Regularni član
Regularni član

See User information
vidi ga LoL

Dodaj datoteku:

jpg  DSC00036.JPG (249.13 KB)
467_486573b49aecf.jpg 1600X1200 px

Regularni član
Regularni član

See User information
e nesto me brine.ja trebam definitivno filter,grijac i sve to a za to mi treba veci akvarij.ja na onim pet shoop stranicama gledam ali nema nikakvih akvarija i te opreme.ako moze nek mi netko posalje link da narucim to sto prije ili nek mi rece gdje u dubrovniku ima petshoop sa akvaristikom

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Akvarij ne moras nuzno da kupis iz pet shopa...cak sto vise mozes ga jeftinije naruciti kod nekog staklara...po zeljenim dimenzijama...

Početni član
Početni član

See User information
Moze li mi neko reci je li ok drzati akvarijum sa kornjacnom napolju dok je ovo lijepo vrijeme? Imam mjesto na terasi na kome ima otkprilike 4 sata sunca za vrijeme prije podnevlja i njoj se bas svidja. Samo je mali problem sto joj je razlika u temperaturi vode u podne i u ponoc oko 7 - 10 celzija. Je li to ok? Ona se bolje ponasa u tim uslovima nego u kuci sa uva/b lampom. Akvarijum nije lagan/mali da bih ga pomjerao cesto. Hvala vam.

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Citiraj:

Pisano od: gmazoljubac
e ja 3 kornjace drzim u malom akvariju bez lampica,filtera i grijaca mjenjam vodu redovito.hranim ih nocu(samo tada hoce jest)hranim ih komadom teletine(junetine itd.)duge 3cm jako tanke.pa mogu li tako prezivjet hvala

Kornjace na taj nacin nece pravolno rasti, razvijati se i s vremenom se mogu razboliti i uginuti. Ako si vec preuzeo na sebe brigu o zivotinji duzan si joj srediti pravilne uvjete.
Mozda nema akvaristickog pet shopa u tvom kraju (potrazi ga svejedno), uvijek mozes sve naruciti preko interneta. Evo dva Hr. internet pet shopa, preko njih mozes naruciti opremu:

Ljubimac

Elegance Reef

Akvarij mozes naruciti kod staklara, samo pazi da nađes staklara koji ima iskustva sa ljepljenjem akvarija.

Citiraj:

Pisano od: sakisaki
Moze li mi neko reci je li ok drzati akvarijum sa kornjacnom napolju dok je ovo lijepo vrijeme? Imam mjesto na terasi na kome ima otkprilike 4 sata sunca za vrijeme prije podnevlja i njoj se bas svidja. Samo je mali problem sto joj je razlika u temperaturi vode u podne i u ponoc oko 7 - 10 celzija. Je li to ok? Ona se bolje ponasa u tim uslovima nego u kuci sa uva/b lampom. Akvarijum nije lagan/mali da bih ga pomjerao cesto. Hvala vam.

Ako kornjacu stavljas van ne smijes je staviti direktno na sunce jer se moze pregrijati i uginuti. Kornjaca uvijek mora imati zaklon i hlad.
Kornjace je najbolje drzati preko ljeta vani, ali ne na ovaj nacin. U akvariju se lako moze pregrijati i toliko nagla promjena temperature između dana i noci nije dobra niti zdrava za nju. Ako imas dovoljno mjesta na toj terasi slozi joj neku malu baru ili vanjski smjestaj. Danas relativno jeftino mozes kupiti velike plasticne posude ili bazene za djecu.

Regularni član
Regularni član

See User information
e nek mi netko odgovori.naso sam jedan akvarij sa ukljucenom rasvjetom grijadcem i pumpom pa posjetite i vidite jeli dobar i kolik ce im tj akvarij bit dovoljno velik.hvala evo link
http://www.ljubimac.hr/index.php?page ... tion=com_phpshop&Itemid=4

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Problem kod ovog akvarija je da je napravljen za ribe. Akvarij mora biti pun do vrha da bi filter mogao raditi sto kod kornjaca nije slucaj. Druga stvar - akvarij je pre mali, morao bi ga mijenjati za godinu dana (1000kn je previse za smjestaj koji traje godinu dana).
Najvise ti se isplati naruciti samo akvarij (staklo) i sve ostalo posebno kupiti.

Pisano: 29.06.2008

Regularni član
Regularni član

See User information
po mom je ovaj akvarij dobar samo neznam kako da u njemu napravim kopno.vi kazete da akvarij treba bit dubok kako se onda napravi kopno ja nemisli prokopat broda za kamen za kopno.neka jos netko rece svoje misljenje

Vrlo aktivan član
Vrlo aktivan član

See User information
Evo ti moje misljenje. Taj akvarijum ti je premali za kornjacu. To je dobar akvarij za "pocetak". Kasnije ti treba veci, a pitanje je dali zelis za godinu, godinu i pol opet kupovati veci akvarijum, po mom, bolje gledaj odmaj dovoljno veliki. 120 - 150cm duzine.
Ako ti je to preveliko, onda si se uputio u pogresan hobi.

« 1 ... 4 5 6 (7) 8 9 »

You can view topic.
You ne možeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne možeš edit your posts.
You ne možeš delete your posts.
You ne možeš add new polls.
You ne možeš vote in polls.
You ne možeš attach files to posts.
You ne možeš post without approval.
You ne možeš use topic type.
You ne možeš use HTML syntax.
You cannot use signature.
You cannot create pdf.
You cannot get print page.

[Detaljna pretraga]

NASLOVNA O KORNJAČAMA O NAMA FORUM DOWNLOAD KONTAKT

Copyright 2015 by www.Kornjace.com  |  Powered by Viva Chelonia © 2015 Viva Chelonia  |  Design by 7dana Impressum