Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: Uredjenje smjestaja za mosusnu (par pitanja) |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Kori hvala, dileme rijesene. Morat ce negdje drugdje trazit dom. Ja ostajem na gupicima u tom akvariju. Ionako nisam bas ni bila odusevljena jer bi mi u tom slucaju skalari jeli gupice pa mosusna ne bi ni imala sanse doci do njih
Pisano: 07.03.2014
|
|||
|
Odg.: Uredjenje smjestaja za mosusnu (par pitanja) |
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
U medjuvremenu su dosle 2 bebe, a danas im smjestaj izgleda kao prava dzungla. Koliko dugo ce moc biti takav, cemo vidjet. Prolagodjavat cemo kako rastu
Pisano: 31.01.2015
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Grrrrr, nisam uspjela stavit slike.
Pisano: 31.01.2015
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav, posalji slike na kori688@yahoo.com pa cu ih ja uploadati.
Pisano: 02.02.2015
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Evo slika, jedino sto ne preporucam da kornjace lovis i svaki put stavljas u ovu posudu dok ih hranis. Hranjenje smrznutom hranom mozes izvesti na nacin da trajno postavis tanjuric na dno akvarija, te da smrznutu hranu kroz cvrstu plasticnu cijev ubacujes na taj tanjuric s povrsine.
Dodaj datoteku: photo 1.JPG (35.36 KB) photo 2.JPG (37.43 KB) photo 3.JPG (37.87 KB) photo 4.JPG (31.02 KB) photo 5.JPG (34.31 KB)
Pisano: 04.02.2015
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Kori, hvala ne slikama.
Sto se tice hranjenja sam svijesna i pokusala sam ih hranit u akvariju, ali i gupi su ih maltertirali pa mi je ovo bio jedini nacin da znam da su one pojele. Kako sam od akvarija napravila dzunglu bilo mi je nemoguce ih naci da ih hranim na pincetu. Interesantno, ali s vremenom su se naucile da kad padelica pliva u akvariju idu prema povrsini blizu padelice i jedna sama dolazi na ruku jer je povezala to s hranjenjem, a druga je dosta plasljivija i u pocetku se nikako nije dala ulovit, cak mi se cini da je slabije i jela, ali s vremenom i ona se naucila. I dalje joj je kritican trenutak kad je dizem iz vode, ali s obzirom kakva je bila opusta se sve vise. Sd ih privikavam na pincetu pa kad to dobro apsolviramo nastavljamo s hranjenjem bez padelice
Pisano: 04.02.2015
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.