Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Re: pitanjee |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Pozdrav,
opisi uvjete u kojima drzis kornjacu (akvarij, oprema, prehrana...). Kornjace u prirodi ne zive u skupinama i one nisu drustvene zivotinje. Kupovati drugu kornjacu za drustvo prvoj nije potrebno.
Pisano: 08.05.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Slazem se sa "Kori" netreba joj drustvo, samo se koncentrisi da joj obezbedis sto bolje uslove, tj veliki akvarijum, dobar grejac i filter kao i ostrvo sa sijalicom za suncanje.
Nebi bilo lose da nam kazes kakav imas akvarijum i sta od opreme, kako bi te sto bolje posavetovali ako nesto treba da promenis. Pozdrav!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
e bit cu iskrena
nemam filter niti grijalicu ... mojam mama je o nj vodila brigu...ali kad sam je jedan dan uzela oprat mi j ebila tako medena da sam preuzela ja to...i sad sam citala vase savjete i sve pa imam namjeru kupiti joj veci akvarij i sve uz to..puno mi je ova stranica pomogla..
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Pa se ti pitas sto ne raste :) budi srecna da nije uginula vjerujem da si vec nasla na stranici koji normalni uslovi moraju biti ispunjeni da bi kornjaca bila zadovoljna :) Pa se fokusiraj da ve to nabavis
Pisano: 09.05.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Bok,ja imam 2 kornjače i imam problem sa 1 kornjačom.Ta se kornjača zove Koki i ima 1,5 godinu.Muškog je spola-mislim.Koki ima zeleni izmet,je li to neka bolest
Pisano: 15.06.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
http://www.kornjace.com/modules/newbb ... .php?topic_id=264&forum=4 premala je da raspoznas spol.
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Koki ima zeleni izmet,je li to neka bolest Cime je hranis?
Pisano: 17.06.2008
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Regularni član
|
Hranim je račićima i vitaminima,a neznam da li se kornjači može dati neka narezana salama il takvo nešto ?
Pisano: 18.06.2008
|
|||
|
Anonymous
|
|||
---|---|---|---|---|
Salama niti slucajno,od mesa joj mozes davat piletinu,puretinu,govedinu,teletinu,pileca jetra,goveda jetra.Od kukaca joj mozes davat skakavce,muhe...nikako kornjaci nesmijes davat samo racice.
|
||||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.
You ne moeš post without approval.