Pregledava ovu temu:
2 Anonimnih korisnika
Odg.: imam nekoliko pitanja |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Nije, to je malo. To je tek toliko da prva dva mjeseca mozes novoizlegnutu drzati u njoj dok je neprebacis u veci smjestaj.
Pisano: 02.10.2014
|
|||
"For nothing is impossible with God." Luke 1:37
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
hvala na odgovoru, a jel se mogu drzati neke ribice u takvom akvarijumu?
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Ne. To je malo i za guppye. Eventualno neke kozice, ali akvarijum od 7-10 litara nije akvarijum.
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
aha ok hvala
a jel mi mozes reci otprilike koliki je ovaj akvariju na oko u litrima na ovom snimku? deluje mi da je bas bas premali a lik drzi 2 kornjace u njemu http://www.youtube.com/watch?v=4bvBOZjIFnk
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
od prilike 60-80 litara. Ne da je mali, nego je pre-premali. Cak se kornjaca nemoze ni na kopno popeti jer mu je kopno premalo za jednu, kamoli za dvije kornjace. A u komentarima pohvale ... ljudi nisu ni svjesni koliko su ne svjesni.
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
hvala punoooo,nisam znao da ovde ima oko 80 litara, mislio sam da je mnogo mnogo manje, mada ne razumem se ja toliko, lajk sam za ovo...
da, previse vode ima, u akvarijumu, mislim da kornjacama se ne puni toliko vode....
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Krivo si shvatio, ovim kornjacama se puni i te kako dosta vise vode, ali je to u ovom akvarijumu ne moguce.
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Aktivan član
|
Nije bas da je tema za ovaj forum, ali u tako malom akvariju mozes drzati jedino kozice ako ga gusto naselis s nekim manjim biljkama ili jednu bettu (muzjaka) za koje se i preporuca da bude sama i da mu je na filteru sto manji protok. Pogledaj malo po akvaristickim forumima.
Za kornjacu treba minimalno 200-injak litara, a i to je upitno ovisno o kojoj se vrsti radi. Jedino bi mosusna mogla u nesto manje, ali nikako ispod 100l. To ti onda zahtjeva i dobar vanjski filter i prica bude sve samo ne jeftina. A ovo sto je Marijan rekao da to nije akvarij, slazem se. Ja imam jedan od 27l s betanom i ne smatramo ga akvarijem nego kockicom
Pisano: 03.10.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.