Pregledava ovu temu:
1 Anonimnih korisnika
Re: pregažena čančara |
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
eva88, ta kornjaca ako prezivi, nece pomocu tebe porezivjeti, nego "unatoc" tebe. Ti si stvarno izuzetno dobar primjer bezobrazne i neodgovorne osobe po pitanju kornjace. Dosla si vamo sa pitanjem kako da spasis kornjacu, bez da si postavila sliku, bez ikakvog detaljnijeg opisa. U prvim tvojim postovima moglo se pomisliti da kornjaca nece prezivjeti sljedecih dva sata. Zatim danas od jednom druga prica, kao pomocu tebe i tvojim tretiranjem kornjaca je "skoro pa ustala od mrtvih". Navodis ovdje kako "znas" i kako ovo i kako ono. Kao da si pokupila svu pamet svijeta. Ne znam jesili stvarno toliko naivna da stvarno vjerujes u to sve sto pises, ili si jednostavno bezobrazna da ti je sasvim svejedno sto ti drugi govore, vazno da ti tjeras po svome da bi na kraju sama sebe tjesila i sama sebi potvrdila da si najpametnija i da u stvarnosti su svi ludi samo ti znas sta i kako treba. Bio sam ti se vec javio, pa izbrisao komentar jer sam vidio da se Filip trudi ti ipak ljepo i strucno (koliko god mu je to moguce) odgovoriti. Ali osobama kao sto si ti nevrijedi "na ljep" nacin. Ti si vjerovatno i u svim ostalim zivotnim pitanjima takva da si "najpametnija", dok jednom debelo nepadnes na nos i onda, ako imas srece, opametis se i priznas sebi da i drugi nekad malo vise znaju nego ti.
(Sta je ovo, sve biser za biserom se reda u zadnje vrijeme na ovom forumu?)
Pisano: 26.05.2014
|
|||
"For nothing is impossible with God." Luke 1:37
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
nisam ja njpametnija samo volim izazivat kad me već netko prividno smatra glupom i ne shvaća što želim reć niti želi shvatit :D
i ja sam za životinju htjela sve najbolje, i da se to riješi u što bezbolnijem činu za nju, i vjerovali vi to ili ne--- For nothing is impossibible with God Marijane, tako ti piše dole, u to bi trebao i vjerovat! ja sam vjerovala od onog trenutka kada mi je oživila u autu i tek poslije počela krvarit... i svjesna sam bila da neću moći sama, samo je trebalo dočekati ponedjeljak! ja sam trebala podršku, a ne pametovanja da će mi umrit !!!!! pogotovo kad me netko smatra glupom da neke jednostavne stvari ne mogu sama! životinje su kao i ljudi, samo ih treba promatrati i slušati ...a jbg. brate ja ti nemam pojma postavit slike na ovaj forum, a sad adio!
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
najpametnije sto si dosada napisala
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Početni član
|
i by the way ja svoje postove nisam nista brisala niti se sramim icega sto sam napisala, a to sta si vi u svojoj glavi zamišljate sta procitate to nije moja stvar...ja sam vam odma napisala da ta kornjača seta i brate opisala sam svaku situaciju kako je meni rečena i kako se meni dogodilo, a on je sve smatra nesposobnima i nespecijaliziranima, a ti se nisi udostojia prokomentirat jos si izbrisa prvi komentar ukljucujuci i onaj sto sam ti ja napisala!! i sad mi upadaš da sam ja bezobrazna i neodgovorna, slušaj prijatelju ovdje je očito da ti imaš problema a ne ja... ne uskači nekom da ppametuješ na kraj priče ako prije nisi ima šta za reć eh a sad adio! što tražiš to i dobiješ... sad sve možeš izbrisat :D
|
|||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Duso draga ajd me citaj onako kako i pisem (barem mislim da citko pisem donekle). Napisao sam da sam svoj prvi komentar izbrisao na ovaj slucaj jer je bio u istom smjeru kao i ovaj danasnji, ali sam ga (taj svoj) izbrisao jer nisam htio Filipu kvariti trud da ti ipak nesto objasni.
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Niti sam tvoj, niti iciji drugi komentar izbrisao, samo svoj osobni ...
|
|||
|
||||
|
||||
---|---|---|---|---|
Vrlo aktivan član
|
Citiraj:
Drago mi je da je kornjaca dobro i da je ostala u rukama veterinara. Nitko ti ovdje nije rekao da si glupa, ali postavljala si toliko elementarna pitanja da je sigurnost te zivotinje u tvojim rukama bila jako upitna. Razumljivo je da ne znas nista o kornjacama i nitko te ne krivi za to, ovdje si dosla po informacije. No kornjaca u kriticnom stanju nece trpiti pocetnicke greske i koliko god tvoja namjera dobra bila toj zivotinji ti u ovom trenutku nisi u stanju pruziti strucnu pomoc kakvu je mogla vec sada imati na VEF-u u Zagrebu kod drzavno akreditirane strucnjakinje za ovakve slucajeve. Zao mi je sto to ne shvacas i sto svaki komentar shvacas osobnim napadom. Da si na pocetku htjela prihvatiti pomoc koju sam ti ponudio, koju si uostalom i sama trazila ne bi doslo do ove diskusije koju si protumacila kao osobni napad, a ustvari se radilo samo o pokusaju da te nagovorim da ucinis ispravnu stvar. Priznavajuci da namjerno provociras si samo dokazala koliko si neozbiljna i neodgovorna osoba. Ako ta zivotinja ugine morat ces zivjeti sa cinjenicom da joj je mogla biti pruzena puno bolja pomoc da nije bilo tvoje tvrdoglavosti. Takoder, ako je stanje tako dobro da se zivotinja nece trebati krpati smolom zasto je u buducnosti ne bi bilo moguce vratiti u prirodu? Nemoj biti sebicna i zadrzati tu zivotinju kao ljubimca samo zato jer si se emotivno vezala uz nju, ako se skroz oporavi, znas gdje joj je mjesto. Sada imam osjecaj da je zato nisi ni na samom pocetku htjela predati...
Pisano: 27.05.2014
|
|||
|
You can view topic.
You ne moeš start a new topic.
You cannot reply to posts.
You ne moeš edit your posts.
You ne moeš delete your posts.
You ne moeš add new polls.
You ne moeš vote in polls.
You ne moeš attach files to posts.